ΕΛΛΑΔΑ

Μπουτάρης: Καμία σχέση με την γκαρσονιέρα Παπαγεωργόπουλου στο Νέο Δημαρχείο


Ο ιδιωτικός χώρος που υπήρχε δίπλα στο γραφείο του Δημάρχου, όπως άλλωστε σε αντίστοιχα γραφεία πολλών μεγάλων οργανισμών, χρησιμοποιήθηκε εξ αρχής από την παρούσα Διοίκηση ως χώρος γραφείων, λέει ο Δήμαρχος

Απάντηση εξέδωσε ο Γιάννης Μπουτάρης για τα δημοσιεύματα σχετικά με τη γκαρσονιέρα του Β. Παπαγεωργόπουλου στο νέο δημαρχείο.

“Επειδή εμφανίζονται πρόσφατα πολλά δημοσιεύματα σχετικά με το θέμα της διαμόρφωσης του Γραφείου Δημάρχου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δεν έχει ποτέ αναφερθεί σε γκαρσονιέρα του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: “Ο ιδιωτικός χώρος που υπήρχε δίπλα στο γραφείο του Δημάρχου, όπως άλλωστε σε αντίστοιχα γραφεία πολλών μεγάλων οργανισμών, χρησιμοποιήθηκε εξ αρχής από την παρούσα Διοίκηση ως χώρος γραφείων. Για το λόγο αυτό ελήφθη προ έτους απόφαση λειτουργικών μετατροπών για να προσαρμοστεί στη χρήση του ως χώρου γραφείων, οι οποίες υλοποιούνται την περίοδο αυτή.

Κάθε άλλη προσπάθεια σύνδεσης των εργασιών αναδιαμόρφωσης του Γραφείου Δημάρχου με την προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι κακόβουλη και αποτελεί στρέβλωση της αλήθειας”.

Διαβάστε περισσότερα στο seleo.gr
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact