ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπουτάρης: Ψηφίζω με βάση το συμφέρον της χώρας και όχι το συμφέρον του κόμματος

Συνάντηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

«Εγώ, όταν ψηφίζω, ψηφίζω με βάση και κύριο γνώμονα το συμφέρον της χώρας και όχι το συμφέρον του κόμματος» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι ποιο κόμμα θα στηρίξει στις εκλογές, επειδή στον κ. Τσίπρα ευχήθηκε να κερδίσει με μία ψήφο διαφορά και σήμερα δήλωσε ότι είναι ενταγμένος στο Ποτάμι.

«Όπως ξέρετε, εγώ είμαι ενταγμένος στο Ποτάμι, και είμαι ενταγμένος διότι το Ποτάμι δεν έχει ωριμάσει σαν πολιτικό κόμμα και εύχομαι να μην ωριμάσει ποτέ σαν πολιτικό κόμμα, να παραμείνει αυτή η κίνηση πολιτών και τα δείγματα γραφής που έχει δώσει, βάζοντας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τους Νικηφόρο Διαμαντούρο και Νίκο Αλιβιζάτο» σημείωσε και πρόσθεσε: «είναι ακριβώς αυτό το οποίο πρέπει να αντιληφθεί όλη η χώρα, το ότι χρειαζόμαστε ανθρώπους, οι οποίοι είναι πέρα από τα κομματικά συμφέροντα, πέρα από τις κομματικές αντιδικίες για να μπορέσει αυτή η χώρα να προχωρήσει».

«Άλλο» τόνισε «είναι η ιδεολογική τοποθέτηση του καθενός και άλλο είναι η κομματική ένταξη. Εγώ δεν είμαι κομματικά ενταγμένος πουθενά. Αν αυτό γίνεται αντιληπτό, πάει καλά. Αν δεν γίνεται, πάλι φίλοι θα είμαστε».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σημείωσε: «Πρώτον είμαστε φίλοι με τον δήμαρχο. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ο Μπουτάρης είναι στο Ποτάμι και τον συμβουλευόμαστε. Βεβαίως, ως δήμαρχος και είναι υποχρεωμένος να λέει σε όλους καλή επιτυχία και είναι υποχρεωμένος να βλέπει και τη γενικότερη εικόνα της χώρας. Άλλος είναι ο πρώτος, άλλος είναι ο τρίτος. Ως δήμαρχος πρέπει να κάνει τις επιλογές του, αυτό είναι ανεξάρτητα από το πού χτυπάει η καρδιά του».

Ο κ. Θεοδωράκης είπε ακόμη ότι αποφάσισε να είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης σε αυτές τις εκλογές, θέλοντας να στείλει το μήνυμα, ότι η αγάπη του για την πόλη δεν είναι περιστασιακή.

«Ελπίζω στις εκλογές να πάμε καλά και με τη στήριξη του δημάρχου και όλων αυτών των ανθρώπων που θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να σύρεται πίσω από κομματικούς στρατούς» υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact