ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μπρος στα… Όσκαρ τί είναι ο πόνος!

Μπορεί εμείς από τον καναπέ του σπιτιού μας να βλέπουμε τις υποψήφιες των βραβείων Όσκαρ να λάμπουν μέσα στις πανάκριβες τουαλέτες τους και να λέμε πόσο τυχερές είναι, οι ίδιες ωστόσο δεν τραβάνε και λίγα προκειμένου να είναι «τέλειες» τη συγκεκριμένη βραδιά.

rs_634x1024-140302163211-634_cate-blanchett-oscars_ls_3214.jpg

Η καμπάνια για την περίοδο των βραβείων του Χόλιγουντ, σημαίνει πως οι υποψήφιες θα πρέπει όσο αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις κι αν έχουν, να εμφανίζονται σε όλα τα γκαλά και τις επίσημες εκδηλώσεις, φορώντας κάθε φορά διαφορετικά φορέματα.

«Αυτό σημαίνει περισσότερα από είκοσι φορέματα»  δηλώνει η Πέτρα Φλάνερι, στυλίστρια των Ντέιζι Ρίντλεϊ, Κλερ Ντέινς, ‘Ειμι Ανταμς και άλλων διάσημων κυριών.

claire-danes-in-homeland-large-picture.jpg

Οι σχεδιαστές που επιμελούνται τα φορέματα των υποψηφίων για τα βραβεία ξεκινούν να τα ετοιμάζουν από το Νοέμβριο: «Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προβάρουν το ρούχο δύο έως και τέσσερις φορές πριν τη λαμπερή βραδιά ώστε να βεβαιωθούν πως θα ταιριάζει τέλεια πάνω τους» επισημαίνει η Πένι Λόβελ, η οποία έχει συνεργαστεί με τη Ρόουζ Μπερν και την Τέιλορ Σίλινγκ.

rose_byrne_2009_emmys_90920A1_BYRNE_R_BGR_05_thumb-451x600.jpg

Παράλληλα, όπως τονίζει, οι υποψήφιοι επιστρέφουν τα λαμπερά φορέματα και τα κοσμήματα μετά το τέλος της λαμπερής βραδιάς.

Οι αμοιβές για τους στυλίστες των σταρ μένουν επιμελώς κρυφές, αλλά σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό People, κυμαίνονται από 1.500 έως 6.000 δολάρια ημερησίως.

Οι υποψήφιοι εκτός από την ταλαιπωρία και το τρέξιμο, θα πρέπει να βάλουν «φρένο» και στην όρεξή τους, περιορίζοντας τουλάχιστον έξι εβδομάδες πριν το άμυλο και να τρέφονται με πρωτεΐνες και λαχανικά.

«Πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα άμυλα, να μειώσουν τις ποσότητες, να τρέφονται με πρωτεΐνες και λαχανικά. Σαλάτα κοτόπουλο, σολομό με σπαράγγια, κλπ. » συμβουλεύει η γυμνάστρια, Βάλερι Γουότερς, η οποία είχε αναλάβει την σωματική άσκηση κυρίως της Τζένιφερ Γκάρνερ.

Jennifer_Garner_2013 (640x800).jpg
Όσο κι αν θέλουν να έχουν επιδερμίδα-φράπα τη λαμπερή νύχτα, δεν μπορούν να κάνουν λίφτινγκ ή προσθετική στήθους λίγο πριν τα Βραβεία μιας και αφήνουν αιματώματα και μώλωπες για βδομάδες.Έτσι περιορίζονται σε ελαφρές αισθητικές θεραπείες.

«Θέλω να δείχνουν νέες και φρέσκες, χωρίς να έχουν υποβληθεί σε υπερβολές ώστε να μπορούν να χαμογελούν και να μην φαίνονται πρησμένες », δηλώνει ο πλαστικός χειρουργός Ασκάν Γαβαμί, στο ιατρείο του οποίου είχε πάει και η τραγουδίστρια ‘Ιγκι Αζαλέα. Μία ένεση κοστίζει από 500 έως 2.000 δολάρια.

katewinsletoscar (800x450).jpg

Παράλληλα, όπως καταλαβαίνετε για όλα τα παραπάνω δεν απαιτείται μόνο χρόνος αλλά και χρήμα. Το σαλόνι αισθητικής της Τρέισι Μάρτιν έχει ειδικό τμήμα “Red Carpet facial” για περιποίηση προσώπου για κόκκινο χαλί (αντί σχεδόν 600 δολαρίων), από το οποίο έχουν περάσει οι Κέιτ Γουίνσλετ και Σούζαν Σάραντον.
saranton.jpg

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Μίλα Κούνις, η οποία έκανε περιποίηση προσώπου με θεραπεία από πολύτιμους λίθους για τις Χρυσές Σφαίρες το 2011 και πλήρωσε 7.000 δολάρια.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact