ΕΛΛΑΔΑ

«Μυστήρια» σύλληψη Κύπριου στη Σαουδική Αραβία


Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, ωστόσο όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ότι σχετίζεται με τον σοβαρό τραυματισμό γυναίκας από τις Φιλιππίνες, η οποία βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη και στη συνέχεια απεβίωσε

Μυστήριο καλύπτει τη σύλληψη Κυπρίου, ο οποίος εργάζεται στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης», ο άντρας κρατείται σε αστυνομικό σταθμό από προχθές το βράδυ, με το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών να καταβάλλει προσπάθειες για να εξακριβώσει τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται υπό αστυνομική κράτηση.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, ωστόσο όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ότι σχετίζεται με τον σοβαρό τραυματισμό γυναίκας από τις Φιλιππίνες, η οποία βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη και στη συνέχεια απεβίωσε. Το υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει διασταυρώσει κατά πόσο η σύλληψη του Κυπρίου σχετίζεται με τον θάνατο της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Κύπριος εργαζόμενος φέρεται να βρήκε τη γυναίκα τραυματισμένη και να τη μετέφερε στο νοσοκομείο πριν συλληφθεί.

Οι προσπάθειες του κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών καθίστανται δύσκολες εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν διπλωματικές σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία, ωστόσο οι λειτουργοί του κάνουν ό,τι είναι δυνατόν έτσι ώστε να εξακριβωθούν οι λόγοι κράτησής του, οι συνθήκες υπό τις οποίες κρατείται, αλλά και για να παρασχεθεί προξενική αρωγή για νομική εκπροσώπηση.

Ο Κύπριος ζει και εργάζεται εδώ και χρόνια στη Σαουδική Αραβία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του στην Κύπρο τηλεφωνικώς προχθές το βράδυ και ζήτησε να κινηθούν διαδικασίες μέσω του υπουργείου Εξωτερικών με στόχο την απελευθέρωσή του.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact