ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Δικαστήριο ακύρωσε την ανακήρυξη της νέας περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου


Το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά έκανε δεκτή την προσφυγή βουλευτή και τριων τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Η Χριστιάνα Καλογήρου ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στο ΣτΕ

Την ακύρωση της ανακήρυξης της Χριστιάνας Καλογήρου ως περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου αποφάσισε το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά.

Κατά της εκλογής της υποψήφιας της Νέας Δημοκρατίας είχαν προσφύγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής καθώς και άλλα τρία τοπικά στελέχη του κόμματος,  οι Δημήτρης Μάντζαρης Παναγιώτης Λαμπρόπουλος και Βασίλης Τεντόμας.

Σύμφωνα με το κείμενο της ένστασής τους που δημοσιεύει το levospost.com η κυρία Καλογήρου δεν είχε παραιτηθεί εγκαίρως από τη θέση της γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Την απόφαση του δικαστηρίου ανακοίνωσε με δήλωσή της η ίδια η κυρία Καλογήρου προσθέτοντας ότι προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ανατροπή της απόφασης: «Σύμφωνα με την  απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά (ακυρώνεται η ανακήρυξή μου ως Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Β’ Τμήμα), όπως είχε από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου προκύψει, σύμφωνα με την απόφαση των πολιτών. Σέβομαι τις δικαστικές αποφάσεις. Όπως έχω δικαίωμα και υποχρέωση καταθέτω αμέσως αίτηση αναιρέσεως στο Συμβούλιο Επικρατείας».
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact