ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Δύο 11χρονοι «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο μέρα μεσημέρι


Τρύπωσαν αθόρυβα στο χώρο υποδοχής επιχείρησης ενοικιαζόμενων δωματίων

Ακόμη και «επαγγελματίες» κακοποιοί με μεγάλη πείρα στις κλοπές θα ζήλευαν την αποτελεσματικότητα δυο πιτσιρικάδων που κατάφεραν μέρα μεσημέρι να «σηκώσουν» ολόκληρο χρηματοκιβώτιο από τη ρεσεψιόν επιχείρησης ενοικιαζόμενων δωματίων στη Μυτιλήνη και να εξαφανιστούν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!

Οι δράστες, που είναι δύο 11χρονοι τσιγγάνοι, τρύπωσαν αθόρυβα στο χώρο υποδοχής της επιχείρησης χωρίς να τους πάρει είδηση ο 62χρονος ιδιοκτήτης, έβγαλαν από τη θέση του το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ και διάφορα χρυσά κοσμήματα και έγιναν… καπνός! 

Αν και τα κατάφεραν καλά, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στην πόλη της Μυτιλήνης και συνελήφθησαν. Ήδη είχαν φροντίσει να εξαφανίσουν το χρηματοκιβώτιο πετώντας το στην θαλάσσια περιοχή κοντά στον εμπορικό λιμένα, όπου βρέθηκε και ανασύρθηκε. Στην κατοχή τους, όμως, οι δύο ανήλικοι είχαν μόνο 4.245 ευρώ, 462 δολάρια και τα κοσμήματα, τα οποία επιστράφηκαν στον επιχειρηματία. Σε βάρος των ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact