ΥΓΕΙΑ

Το μυστικό για απίστευτο σεξ χωρίς…σταματημό!

H πρόωρη εκσπερμάτιση είναι πολύ συνηθισμένο αντρικό πρόβλημα στις μέρες μας, με ποσοστό που ξεπερνάει το 45% του αντρικού πληθυσμού στην χώρα μας.

Ωστόσο μεγάλο ποσοστό αντρών δεν νιώθουν έτοιμοι να αποδεχθούν την πρόωρη εκσπερμάτιση ως πρόβλημα, με αποτέλεσμα τα συμπτώματα να γίνονται ολοένα και πιο συχνά.

Υπάρχει όμως και ένα ποσοστό των αντρών το ποίος κυμαίνεται από 5% έως και 8% που εντοπίζονται ότι έχουν πρόωρη εκσπερμάτιση, αλλά δεν γνωρίζουν καν ότι δεν είναι εντός φυσιολογικών χρονικών ορίων επαφής θεωρώντας μάλιστα ότι είναι σε θέση να ικανοποιήσουν πλήρως την σύντροφό τους.

Μάλιστα μία έρευνα από το πανεπιστήμιο της Βιέννης στο τμήμα σεξολογίας έδειξε ότι ένα 18% των διαζυγίων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ευθύνονται σε χαμηλή ερωτική δραστηριότητα μεταξύ του ζευγαριού, με βασικό πρόβλημα να είναι η πρόωρη εκσπερμάτιση και η αδυναμία στύσης.

Παρόλο που εν έτη 2018 τα προβλήματα της στυτικής δυσλειτουργίας και της πρόωρης εκσπερμάτισης εξακολουθούν να είναι ταμπού. Υπάρχει μία λύσει που εξαφανίζει τα προβλήματα αυτά και είναι εντελώς ακίνδυνη και απόλυτα βιολογική.

Πριν αναφερθούμε στην λύση θέλουμε συνοπτικά να σας αναφέρουμε ότι ερωτική επαφή που διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτιση.

Η εκσπερμάτιση ελέγχεται κατά κύριο λόγο από το κεντρικό νευρικό σύστημα και τελευταία επιστημονικά δεδομένα καταδεικνύουν ότι αποτελεί περισσότερο νευροβιολογικό και λιγότερο ψυχολογικό φαινόμενο.

Η διαδικασία εκσπερμάτισης ρυθμίζεται κεντρικά απο τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό μέσω ενός μεγάλου αριθμού νευροδιαβιβαστών, όπως η σεροτονίνη (5-HT), η ντοπαμίνη, η ωκυτοκίνη και άλλους. Πλήθος δεδομένων συνηγορούν υπέρ του ότι η σεροτονίνη, και συγκεκριμένα οι υποδοχείς της 5-HT, ευθύνονται κατά κύριο λόγο για τη διαδικασία ενεργοποίησης της εκσπερμάτισης. Η διέγερση των κέντρων του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού έχει ως αποτέλεσμα περισταλτικές κινήσεις του βολβοσηραγγώδη και των ισχιοσηραγγωδών μυών του πυελικού εδάφους που οδηγούν στην εκτίναξη του σπέρματος από το έξω στόμιο της ουρήθρας.

Η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας και της πρόωρης εκσπερμάτιση, η οποία είναι εντελώς ακίνδυνη, είναι βιολογική και λύνει τα προβλήματα αλλά και τα συμπτώματα των ανωτέρων προβλημάτων είναι αυτό.

epidium3official.jpg

Μάλιστα η Αμερικανική ένωση βιολόγων και χημικών αφιέρωσε ένα ολόκληρο τεύχος της συλλεκτικής της έκδοσης του επιστημονικού της περιοδικού στο Epimedium, χαρακτηρίζοντάς το ως απόλυτο superfood του 21 αιώνα.

Εμείς το δοκιμάσαμε και πραγματικά είδαμε φοβερή διαφορά. Η αίσθηση που δημιουργείτε μετά από την πρώτη κιόλας χρήση είναι σαν να γίνεσαι σούπερμαν.

Για αυτούς που θέλουν να το δοκιμάσουν θα το βρείτε εδώ προσοχή έχουν σημειωθεί συμπτώματα απομιμήσεων ακόμα και σε φαρμακεία οπότε προτείνουμε την παραγγελία απ’ ευθείας από την εταιρεία που έχε την διανομή του προϊόντος για να είστε 100% σίγουροι.

Τι λένε κάποιοι από αυτούς που το δοκίμασαν!

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact