ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με την επαγγελματική δράση του 50χρονου – Ξυλοκοπήθηκε τρεις φορές σε 15 ημέρες

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι πήγε η 47χρονη γυναίκα, που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή στην περιοχή του Μοσχάτου. Παρόλο που η ιατροδικαστική έκθεση «έδειξε» ως αιτία θανάτου του 50χρονου τον απαγχονισμό, τα 10 σπασμένα πλευρά που εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν και αυτά στην ιατροδικαστική έκθεση περιπλέκουν και άλλο την υπόθεση, αλλά και τον ρόλο της 47χρονης στην υπόθεση, η οποία και συνεχίζει να παραμένει μυστήρια.

Στο επίκεντρο των Αρχών, ωστόσο, έχει μπει και το προφίλ του 50χρονου λογιστή, προκειμένου να δώσουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση. Ο 50χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του «Live News» και του Mega είναι λογιστής, ασφαλιστής, αλλά φέρεται να συστηνόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, και ως επενδυτής. Ο άνδρας είχε χτίσει το προφίλ του θεοσεβούμενου, καλού οικογενειάρχη, με τη σύζυγο και τα παιδιά του πάντα στο πλάι του πάντα σε δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και στις φωτογραφίες που αναρτούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, στο προφίλ του φαίνεται και η επαφή που είχε με το ποδόσφαιρο ο 50χρονος άνδρας, καθώς εμφανίζεται να έχει φωτογραφίες με διακεκριμένους ποδοσφαιριστές, που έχουν περάσει από ελληνικές ομάδες.

Μάλιστα, σχεδόν καθημερινές ήταν οι αναρτήσεις του με αναφορές στη θρησκεία. Εικόνες, προσευχές και παραπομπές σε Αγίους, εικόνες οι οποίες είναι πολύ μακρινές από την εξαπάτηση άλλων ανυποψίαστων θυμάτων, όπως και αναφέρουν και τα ίδια. Φίλος του θύματος μιλώντας για τον Νίκο Κομπόγιωργα μιλώντας σχετικά με την υπόθεση ανέφερε ότι ο 50χρονος ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος και τον είχε ασφαλίσει και παλαιότερα. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ο 50χρονος είχε ασχοληθεί παλαιότερα και με το ποδόσφαιρο, καθώς είχε αναλάβει ως μάνατζερ τον φίλο του και έτσι είχαν γνωριστεί μάλιστα.

Διαδοχικοί ξυλοδαρμοί τις προηγούμενες ημέρες

Μυστήριο για τις Αρχές αποτέλεσαν τα δέκα κατάγματα, που βρέθηκαν στα πλευρά του 50χρονου λογιστή. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, που παρουσιάζει το Mega, ο 50χρονος τις τελευταίες εβδομάδες είχε πέσει θύμα συστηματικού ξυλοδαρμού. Ειδικότερα, τα πρώτα ευρήματα στην έκθεση βρέθηκαν πριν από 15 ημέρες, τα δεύτερα κατάγματα πριν από έξι με επτά ημέρες, ενώ τα τρίτα ευρήματα είχαν βρεθεί εκείνη την ημέρα. Οι Αρχές χαρακτηρίζουν τα κατάγματά του ως μεσαίας κλίμακας και περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς προκάλεσε εντύπωση πως ένας άνδρας, που είχε ξυλοκοπηθεί τόσο άγρια, βρήκε τη δύναμη να κρεμαστεί μόνος του.

Πριν από τέσσερις ημέρες, φέρεται να είχε προηγηθεί ένα άλλο περιστατικό με εξοργισμένους δήθεν επενδυτές, μεταξύ των οποίων ήταν και η 47χρονη, οι οποίοι είχαν χάσει τις οικονομίες τους και μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να ξυλοκοπήσουν άγρια τον λογιστή.

Σύμφωνα με την έρευνα της ασφάλειας του Πειραιά, ο 50χρονος, φέρεται να είχε εξαπατήσει τουλάχιστον 25 άτομα από τους οποίους απέσπασε περίπου 2 εκ. ευρώ στο σύνολο, προσφέροντας τους, εκτός από ασφαλιστικές υπηρεσίες και δήθεν επενδυτικές, ενώ σε κάποιους έταζε θέση μετόχου σε εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων. Μάλιστα, όταν οι πελάτες του δεν έβλεπαν αποτέλεσμα από τις επενδύσεις του και ζητούσαν τα χρήματά τους πίσω, εκείνος φέρεται να ισχυριζόταν ότι η πρώην σύζυγός του είχε αδειάσει τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και είχε φύγει στην Αλβανία απ’ όπου κατάγεται.

reader.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact