ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Νανά Καραγιάννη: Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες

Ο Νάσσος Γουμενίδης, ειχε υποσχεθεί στην φίλη του Νανά Καραγιάννη, ότι δεν θα ξαναασχοληθεί μαζί της. Όμως οι εικόνες που είδε εχθές τον έκαναν να επανέλθει με νέες … δηλώσεις

Γνωρίζω καλά όπως γνωρίζει και η αγαπημένη μου Νανούκα την υπόσχεση που έδωσα, όταν πριν πολλούς μήνες δεσμέυτηκα να μην ασχοληθώ ξανά μαζί της… Η υπόσχεση μου αυτή είχε …αντίκρυσμα. Την δική της δέσμευση ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα και πως νιώθει κι εκείνη καλύτερα απο ποτέ. Πώς αποκτά και πάλι κάποια κιλά και κερδίζει αυτοπεποίθηση

Δεν μπήκα καθόλου στη διαδικασία ν΄ασχοληθώ μέχρι που ήρθαν χθές αυτές οι εικόνες. Εικόνες ενός κοριτσιού που δεν θυμίζει σε τίποτε το κορίτσι που γουστάραμε πολύ. Όλοι μας.

Εικόνες που με ανησύχησαν πολύ. Πάρα πολύ. Δεν έχω ανάγκη να παίξω την Καραγιάννη για να κάνω κλίκς. Δεν έχω ανάγκη απο επισκεψιμότητα.

Σήμερα αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω για τις εικόνες αυτές με έναν και μοναδικό σκοπό. Να στεναχωρήσω την ίδια την πρωταγωνίστρια…Ανθρώπινα και μόνο, χωρίς υπερβολές και φανφάρες. Διότι ξέρω καλά ότι διαβάζοντας το κομμάτι αυτό θα στεναχωρεθεί.

Δεν θα μπώ στη διαδικασία να σου κάνω αυστηρή κριτική Νανά. Ούτε σε σένα ούτε βεβαίως και στον άντρα σου. Δεν θα το κάνω. Το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Άλλωστε και ο Γιάννης ότι μπορεί κάνει.

Αλλά αναρωτιέμαι. Μόνο εγώ βλέπω αυτές τις εικόνες και ανησυχώ; Δεν υπάρχουν γύρω σου κάποιοι να σε πάρουν απο το χέρι και να σε ξυπνήσουν. Ειλικρινά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω επίθετα ηχηρά ή σχόλια που θα πονέσουν. Απλά ανησυχώ.

Και Νανά; Δεν ξηγιέσαι καλά. Υποσχέθηκες κάτι που δεν έκανες… Δεν είναι αυτή η Νανούκα που ξέρω

nassos-blog

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact