ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα έρευνα έδειξε ποια είναι η αιτία για τα περισσότερα προβλήματα στο κρεβάτι

Τα προβλήματα στη σ3ξουαλική ζωή πολλών ζευγαριών δεν σπανίζουν καθόλου στις μέρες μας και μια νέα έρευνα εντόπισε ποια είναι τα αίτια που προκαλούν… θέματα στο κρεβάτι και ποια είναι η καλύτερη λύση και είναι απλή.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας ερωτικών βοηθημάτων We-Vibe, τα πιο συνηθισμένα προβλήματα μεταξύ των ζευγαριών είναι η έλλειψη χρόνου, το ελάχιστο έως καθόλου σ3ξ και η έλλειψη εγγύτητας.

«Φαίνεται ότι διαφορετικά ζευγάρια φέρνουν διαφορετικά ζητήματα στη θεραπεία, στις περισσότερες περιπτώσεις στην πραγματικότητα συνοψίζονται σε ζητήματα επικοινωνίας», δήλωσε ο κλινικός ψυχολόγος κ. Ken Fung στη μελέτη. «Ένας φαύλος κύκλος κριτικής και άμυνας θεωρείται συχνά και χρησιμοποιείται ως ένας δυσπροσαρμοστικός τρόπος έκφρασης των αναγκών και των συναισθημάτων – εκεί μπορεί να έρθει η κοινή θεραπεία σε ένα ζευγάρι και να παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση στα ζευγάρια ώστε να μάθουν να επικοινωνούν και να τα πηγαίνουν καλύτερα. Να μπορούν να εκφράσουν τις γνήσιες επιθυμίες τους πιο αποτελεσματικά».

Ως μέρος της έρευνας της μάρκας, παρασχέθηκαν συνεδρίες καθοδήγησης σε 25 ζευγάρια με γνωστούς θεραπευτές — εννέα στους 10 συμμετέχοντες ήδη ένιωθαν ότι επικοινωνούσαν καλά με το ταίρι τους. Μετά τις συνεδρίες, οι συμμετέχοντες έμαθαν νέους τρόπους καλύτερης επικοινωνίας.

Η λύση είναι η επικοινωνία

Έρευνές έχουν δείξει ότι τα ζευγάρια που δηλώνουν ικανοποιημένα από την σεξουαλική τους ζωή, έχουν καλή διαπροσωπική επικοινωνία.

Τι σημαίνει όμως αυτό; Βασικά σημαίνει ότι όταν περνούν καλά εκτός κρεβατιού, τα όποια προβλήματα προκύψουν σε αυτό, πρώτον δεν θα αξιολογηθούν ως αξεπέραστα και δεύτερον θα αντιμετωπιστούν καλύτερα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΚ από τη Naval Group – Δίνει τις Βelharra με Aster 30 B1

ΣΟΚ από τη Naval Group αφού με ανακοίνωσή…

Κωσταράκος για ευρωστρατό: Εφικτή πραγματικότητα ή ηθελημένη αυταπάτη;

Τις πιθανότητες δημιουργίας Ευρωπαϊκού Στρατού, αναλύει ο στρατηγός,…

Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις για το κόμμα Γιαννακόπουλου

Τον τελευταίο καιρό σύντροφοι δημοσιεύματα στον Τύπο κάνουν…

Ο σύμβουλος του Ερντογάν προέβλεψε πόλεμο ΗΠΑ-Τουρκίας

Ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μεσούτ Χακί…

Γιατί είναι σπουδαία η ελληνογαλλική συμφωνία – Οι τρεις λόγοι

«Πρόκειται για μια συμφωνία, η οποία αναβαθμίζει στρατηγικά…

Νάρκωνε την σύζυγό του και καλούσε αγνώστους να την βιάζουν

Μία πρωτοφανής υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας…

Salt Bae: Χαμός στη Βρετανία για τo νέο «σφαγείο» του στο Λονδίνο

Διασύρουν τον γνωστό βρωμύλο Τούρκο σεφ οι βρετανοί…
contact