ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα έρευνα έδειξε ποια είναι η αιτία για τα περισσότερα προβλήματα στο κρεβάτι

Τα προβλήματα στη σ3ξουαλική ζωή πολλών ζευγαριών δεν σπανίζουν καθόλου στις μέρες μας και μια νέα έρευνα εντόπισε ποια είναι τα αίτια που προκαλούν… θέματα στο κρεβάτι και ποια είναι η καλύτερη λύση και είναι απλή.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας ερωτικών βοηθημάτων We-Vibe, τα πιο συνηθισμένα προβλήματα μεταξύ των ζευγαριών είναι η έλλειψη χρόνου, το ελάχιστο έως καθόλου σ3ξ και η έλλειψη εγγύτητας.

«Φαίνεται ότι διαφορετικά ζευγάρια φέρνουν διαφορετικά ζητήματα στη θεραπεία, στις περισσότερες περιπτώσεις στην πραγματικότητα συνοψίζονται σε ζητήματα επικοινωνίας», δήλωσε ο κλινικός ψυχολόγος κ. Ken Fung στη μελέτη. «Ένας φαύλος κύκλος κριτικής και άμυνας θεωρείται συχνά και χρησιμοποιείται ως ένας δυσπροσαρμοστικός τρόπος έκφρασης των αναγκών και των συναισθημάτων – εκεί μπορεί να έρθει η κοινή θεραπεία σε ένα ζευγάρι και να παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση στα ζευγάρια ώστε να μάθουν να επικοινωνούν και να τα πηγαίνουν καλύτερα. Να μπορούν να εκφράσουν τις γνήσιες επιθυμίες τους πιο αποτελεσματικά».

Ως μέρος της έρευνας της μάρκας, παρασχέθηκαν συνεδρίες καθοδήγησης σε 25 ζευγάρια με γνωστούς θεραπευτές — εννέα στους 10 συμμετέχοντες ήδη ένιωθαν ότι επικοινωνούσαν καλά με το ταίρι τους. Μετά τις συνεδρίες, οι συμμετέχοντες έμαθαν νέους τρόπους καλύτερης επικοινωνίας.

Η λύση είναι η επικοινωνία

Έρευνές έχουν δείξει ότι τα ζευγάρια που δηλώνουν ικανοποιημένα από την σεξουαλική τους ζωή, έχουν καλή διαπροσωπική επικοινωνία.

Τι σημαίνει όμως αυτό; Βασικά σημαίνει ότι όταν περνούν καλά εκτός κρεβατιού, τα όποια προβλήματα προκύψουν σε αυτό, πρώτον δεν θα αξιολογηθούν ως αξεπέραστα και δεύτερον θα αντιμετωπιστούν καλύτερα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact