ΕΛΛΑΔΑ

Νέες μαρτυρίες για την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις

Άφαντη είναι από τις 16 Οκτωβρίου η 19χρονη Άρτεμις από το Κορωπί.

Όσο περνούν οι ημέρες και δεν υπάρχουν νέα της, η αγωνία των δικών της ανθρώπων κορυφώνεται. Το μόνο που τους δίνει δύναμη και τους γεμίζει ελπίδα είναι οι νέες πληροφορίες ότι η κοπέλα είναι ζωντανή.

«Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι μαρτυρίες που έχουμε συγκεντρώσει για τη 19χρονη. Συγκεκριμένα, έχουμε στα χέρια μας τρεις νέες μαρτυρίες, από διαφορετικούς ανθρώπους, ότι είδαν τη νεαρή κοπέλα στο κέντρο της Αθήνας και στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την Ομόνοια», λέει στη Realnews ο δικηγόρος της οικογένειας Αναστάσιος Ντούγκας.

«Οι τρεις νέες μαρτυρίες που έχουμε είναι όμοιες. Υποστηρίζουν ότι είδαν την Αρτέμιδα στην Ομόνοια, μαζί με δύο γεροδεμένους αλλοδαπούς άνδρες. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι τυχαίο. Δεν γίνεται τρεις διαφορετικοί άνθρωποι να έχουν δει τα ίδια πράγματα», αναφέρει ο κ. Ντούγκας.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε η 19χρονη, στις 5 το απόγευμα, 50 λεπτά πριν κλείσει το κινητό της, μάρτυρες την είδαν έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Παιανία να διαπληκτίζεται με κάποιον και στη συνέχεια να μπαίνουν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται. Τη στιγμή που μια γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την Αρτέμιδα περιγράφει στην «Realnews» ο δικηγόρος της οικογένειας νεαρής κοπέλας.

«Σύμφωνα με όσα μου είπε η μάρτυρας, μέσα στην εβδομάδα, την ώρα που περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας, είδε τη 19χρονη μαζί με δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών.

Τα χαρακτηριστικά που έδωσε ταίριαζαν απόλυτα με τις υπόλοιπες μαρτυρίες. Την παρατηρούσε επίμονα προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως είναι αυτή. Τότε οι δύο άνδρες που συνόδευαν την Αρτέμιδα την αντιλήφθηκαν και την αγριοκοίταξαν. Στη συνέχεια, έπιασαν από το χέρι τη νεαρή κοπέλα και διακριτικά έφυγαν από το σημείο», λέει ο κ. Ντούγκας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact