ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ποιος ήταν ο Robin Williams

Ο ηθοποιός Robin Williams πέθανε την Δευτέρα 11 Αυγούστου το πρωί, σε ηλικία 63 ετών, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Mara Buxbaum.

Ο διάσημος ηθοποιός, που είχε βραβευτεί με Όσκαρ, εμφάνιζε τελευταία βαρειάς μορφής κατάθλιψη. Βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του, στην πόλη Tiburon της Καλιφόρνια, το μεσημέρι της Δευτέρας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των αρχών της Marin County. Ο θάνατός του φαίνεται να προήλθε από ασφυξία, που αποδίδεται σε αυτοκτονία.

 

Ποιος ήταν ο Robin Williams

Ο Robin Willimas, ηθοποιός βραβευμένος με Όσκαρ, διακεκριμένος για τους κωμικούς ρόλους του, τους οποίους διάνθιζε με απίστευτο συναίσθημα, ενέργεια και απίστευτη εφευρετικότητα, πέθανε στο σπίτι του, στην Marin County της Καλιφόρνια, σε ηλικία 63 ετών.

Ο σερίφης της κομητείας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι “υπάρχει υποψία ότι ο θάνοτος οφείλεται σε αυτοκτονία με τη μέθοδο της ασφυξίας. Η διερεύνηση είναι σε εξέλιξη”.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η υπηρεσία του έλαβε επείγουσα κλήση στο 9-1-1 στις 11:55 το πρωί (τοπική ώρα – ώρα Ελλάδος 21:55), λέγοντας ότι ένας άνδρας βρέθηκε αναίσθητος και χωρίς να αναπνέει, μέσα στο σπίτι του. Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για τον διάσημο ηθοποιό και ο θάνατος του αναγγέλθηκε στις 12:02, τοπική ώρα.

Η σύζυγός του, Susan Schneider, είπε σε δήλωσή της: “Σήμερα το πρωί, έχασα τον άνδρα μου και τον καλύτερό μου φίλο, ενώ ταυτόχρονα, ο κόσμος έχασε έναν από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες και έναν υπέροχο άνθρωπο”. Προσέθεσε επίσης, “Ελπίζουμε ότι θα τον θυμόμαστε, όχι για τον τρόπο που έφυγε αλλά για τις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που χάρισε σε εκατομμύρια ανθρώπους”.

Η εκπρόσωπος του ηθοποιού, Mara Buxbaum, ανέφερε σε δήλωσή της ότι “ο κ. Williams έδινε μάχη με βαρειάς μορφής κατάθλιψη”.

Ο Robin Williams μεγάλωσε στο Bloomfield Hills, ένα προάστιο του Detroit και σπούδασε στη διάσημη σχολή καλών τεχνών Juliard της Νέας Υόρκης. Διακρίθηκε αρχικά το 1978, στην λωμωδία του ABC, “Mork & Mindy”, στο ρόλο ενός εξωγήινου, που δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στη ζωή του πλανήτη Γη.

Κέρδισε υποψηφιότητες για Όσκαρ για τους ρολους του στις ταινίες “Good Morning, Vietnam,” όπου υποδυόταν έναν ραδιοφωνικό εκφωνητή,  “Dead Poets Society”, παίζοντας τον μέντορα των σπουδαστών και “The Fisher King”, όπου ήταν ο άστεγος που η ζωή του χτυπήθηκε από την τραγωδία.

Κέρδισε Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου το 1998, για το “Good Will Hunting”, όπου ήταν ο ψυχοθεραπευτής του Matt Damon.

Πηγή : The New York Times

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact