ΕΛΛΑΔΑ

Νέο επεισόδιο με… μπαλτά από τον επίδοξο βιαστή!


Ο «νταής» της περιοχής είχε έντονη λογομαχία με έναν συγχωριανό του με τον οποίο είχε κτηνοτροφικές διαφορές εδώ και καιρό και βγήκε εκτός εαυτού

Ούτε δυο εβδομάδες δεν πέρασαν από τότε που αφέθηκε ελεύθερος μετά από πολλά… παρακάλια σε εισαγγελέα και ανακρίτρια, ο 37χρονος που κατηγορήθηκε για την απόπειρα βιασμού μιας ηλικιωμένης στις Λατσίδες Λασιθίου. Κι όμως, οι αστυνομικοί τον αναζητούν πάλι, αυτή τη φορά για… απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Ο «νταής» της περιοχής είχε έντονη λογομαχία με έναν συγχωριανό του με τον οποίο είχε κτηνοτροφικές διαφορές εδώ και καιρό και βγήκε εκτός εαυτού. Άρπαξε έναν μπαλτά και επιχείρησε να επιτεθεί στον εμβρόντητο κτηνοτρόφο, που πρόλαβε να το βάλει στα πόδια πριν τον τραυματίσει! Ο 37χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί και οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στις 23 Αυγούστου, ο δράστης είχε συλληφθεί όταν επιτέθηκε σε μια 75χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της ενώ κοιμόταν, αλλά το παρ’ ολίγον θύμα του τον είχε πάρει στο κυνήγι με ένα… σκουπόξυλο! Τότε, είχε ισχυριστεί ότι ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε, με αποτέλεσμα να τον… λυπηθούν οι δικαστικοί και να τον αφήσουν ελεύθερο. Αμέσως μετά, όμως, προφυλακίστηκε βάσει εντάλματος, επειδή είχε αφήσει… απλήρωτες κλήσεις! Έκανε διακανονισμό και τον άφησαν και πάλι ελεύθερο, αλλά φαίνεται πως δεν σκοπεύει να καθίσει ήσυχος!

*** Στα χέρια αστυνομικών του τμήματος Άργους έπεσε ένας 24χρονος Ρουμάνος ο οποίος επιτέθηκε σε έναν 32χρονο ομοεθνή του και, αφού προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητό του, τον τραυμάτισε ελαφρά με ένα μεταλλικό αντικείμενο που κρατούσε. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου που του άσκησε δίωξη για  σωματικές βλάβες και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact