ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Νέο χτύπημα για την Πένυ Σκάρου

Νέο «χτύπημα» για την Πένυ Σκάρου, η οποία τον περασμένο Ιούνιο έχασε το πόδι της σε αυτοκινητικό ατύχημα, όταν ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε και την εγκατέλειψε (η κοπέλα οδηγούσε το μηχανάκι της), με αποτέλεσμα να βρεθεί από διερχόμενους οδηγούς άγρια χτυπημένη και εγκαταλειμμένη στη μέση της Πειραιώς.

Η μητέρα της νεαρής τραγουδίστριας, η κυρία Ευτυχία, έπεσε θύμα απρόσεκτου οδηγού, ο οποίος παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και έπεσε πάνω σε εκείνη και τη μικρότερη κόρη της, την Καρολίνα, την ώρα που δέσχιζαν διάβαση πεζών στο κέντρο της Καλλιθέας. «Αν πάθαιναν κάτι η μητέρα μου και η αδελφή μου, που είναι οι δύο φύλακες άγγελοί μου και αυτήν τη στιγμή με νταντεύουν στην κατάσταση που βρίσκομαι, θα πέθαινα κι εγώ από τη στενοχώρια μου» ήταν τα πρώτα λόγια της Πένυς Σκάρου, που σοκαρισμένη αποκάλυψε στην «Espresso» τη νέα περιπέτειά της. Η μητέρα της χτύπησε στο κεφάλι της αρκετά σοβαρά (έκανε 15 ράμματα!) και από θαύμα δεν συνέβη κάτι χειρότερο, ενώ η αδελφή της τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.

Ολα συνέβησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν η κυρία Ευτυχία βρισκόταν στην οδό Δαβάκη, στην Καλλιθέα, με σκοπό να ψωνίσει μαζί με τη μικρή κόρη της διάφορα πράγματα για τις ανάγκες του σπιτιού της Πένυς, η οποία μένει στην ίδια περιοχή.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τη γυναίκα δεν εξαφανίστηκε, κάτι που έγινε με την περίπτωση της τραγουδίστριας, και αμέσως έφτασαν περιπολικό για να επιληφθεί του συμβάντος και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει την αιμόφυρτη γυναίκα. Η κυρία Ευτυχία διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου της έκαναν 15 ράμματα στο κεφάλι. Επίσης υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε τρία αιματώματα στο κεφάλι, τα οποία, όπως διέγνωσαν οι γιατροί, θα εξαφανιστούν με την κατάλληλη αγωγή και την πάροδο του χρόνου.

Η Πένυ Σκάρου μόλις πληροφορήθηκε το ατύχημα της μητέρας της τρελάθηκε από την αγωνία της και παρά τα κινητικά της προβλήματα ζητούσε να βρεθεί στο πλευρό της για να της συμπαρασταθεί. Ομως η κυρία Ευτυχία, που γνώριζε την αγωνία της, φρόντισε να μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο μόλις βγήκε από το χειρουργείο και την καθησύχασε λέγοντάς της ότι είναι καλά.

Την περασμένη Τετάρτη ένας ιερέας επισκέφτηκε το σπίτι της Πένυς και έκανε ευχέλαιο για να ξορκίσει το κακό μάτι που φαίνεται ότι έχει πέσει στην οικογένεια.

Με όπλο τον δυναμικό χαρακτήρα της προσπαθεί να σταθεί και πάλι όρθια

Οσο για το πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια, να πούμε ότι διατηρεί πάντα το κουράγιο και τη δύναμη που επέδειξε από τις πρώτες στιγμές του ατυχήματός της. Μάλιστα εδώ και λίγο καιρό επισκέπτεται τακτικά ένα κέντρο αποκατάστασης και κάνει δοκιμές και ασκήσεις για να μάθει να κινείται με ένα πρόχειρο τεχνητό πόδι που της έχει τοποθετηθεί. «Ο,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είχε εκμυστηρευτεί λίγο καιρό μετά το ατύχημά της (από το δωμάτιο του νοσοκομείου) στην «Εspresso».

«Η Πένυ δεν μοιρολατρεί, κοιτάζει μόνο μπροστά και με όπλα τον δυναμικό χαρακτήρα της και το πηγαίο ταλέντο της όχι μόνο θα σταθεί και πάλι στα πόδια της πολύ σύντομα αλλά ήδη κάνει σχέδια για τα επόμενα καλλιτεχνικά της βήματα» μας λέει στενή φίλη της, ενώ στη συνέντευξη που είχε δώσει λίγες μέρες μετά το ατύχημά της, στο περιοδικό «People», είχε συγκλονίσει με τα λεγόμενά της.

«Πήρα πολλή αγάπη, δεν φανταζόμουν ότι υπάρχει τόση! Κι εκεί που ήθελα να κάνω δέκα φορές κάποια πράγματα, τώρα θέλω χίλιες! Λέω ότι θα γίνω καλά για τη μουσική μου – πρώτα, βέβαια, βάζω την οικογένειά μου. Θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μια δοκιμασία για μένα. Γίνομαι πιο δυνατή. Δεν με ένοιαζε να πέθαινα εκεί στην άσφαλτο. Εχω περάσει τόσο ωραία στη ζωή μου, που θα έφευγα χαρούμενη. Θα με ενοχλούσε, όμως, αυτό που θα άφηνα πίσω, ο πόνος των δικών μου. Σήμερα είδα τον πατέρα μου βουρκωμένο και συνειδητοποίησα τι έχει συμβεί. Πολλοί φίλοι και γνωστοί δεν με επισκέφθηκαν, φοβούμενοι το πώς θα με δουν. Δεν άντεχαν να με αντικρίσουν στο κρεβάτι χωρίς πόδι. Κακώς, βέβαια. Στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Αυτό το τροχαίο με άλλαξε, σκέφτομαι διαφορετικά πια. Μόλις γίνω καλά, θα πάω να κάνω ένα τατουάζ. Σκέφτομαι να “χτυπήσω” ένα μάτι με μια αλυσίδα κι ένα σταυρό πάνω στο πόδι μου που ακρωτηριάστηκε» είχε δηλώσει με θάρρος η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, δεν έκρυψε ποια θα είναι η πρώτη της κίνηση όταν βάλει τεχνητό μέλος. «Μόλις μου βάλουν το τεχνητό πόδι, λοιπόν, θα βγω και θα χορέψω κάπου δημόσια» είπε.

Ετοιμάζουν συναυλίες για να αγοραστεί το τεχνητό μέλος
Οι συντοπίτες της καλλιτέχνες στη Σάμο ετοιμάζουν να δώσουν συναυλία προς τιμήν της, με σκοπό να συγκεντρωθούν τα πρώτα χρήματα που χρειάζονται ώστε η Πένυ να μπορέσει να αγοράσει το τεχνητό μέλος (ένα πόδι καλής ποιότητας φτάνει τις 200.000 ευρώ) που της είναι απαραίτητο για να σηκωθεί και πάλι όρθια. Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη και όλοι οι τραγουδιστές φίλοι της από τη Σάμο, ενωμένοι σαν μία γροθιά έχουν ριχτεί στον αγώνα της συγκέντρωσης του ποσού.

Επίσης έχει προγραμματιστεί και μεγάλο live στην Αθήνα με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του ελληνικού τραγουδιού. Μέχρι τώρα θετικά στο κάλεσμα έχουν απαντήσει ο Στέφανος Κορκολής, ο οποίος ήταν εκείνος που ανακάλυψε το μουσικό της ταλέντο, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Χάρης Καφετζόπουλος, ο Ζωρζ Πιλαλί, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ενώ αναμένεται στη λίστα να προστεθούν και άλλοι σημαντικοί καλλιτέχνες. Η συναυλία θα δοθεί τέλη Οκτωβρίου στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Βοτανικός.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact