ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νεοκλής Κρητικός: «Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις»

Συμπατριώτισσες ,Συμπατριώτες,

Αποτελεί για εμένα τιμή και ευθύνη να είμαι ένα από τα νέα πρόσωπα που επιλέγονται για να εκπροσωπήσουν τη Νέα Δημοκρατία και να προσωποποιήσουν το αίτημα να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Σήμερα ξεκινάμε επίσημα έναν όμορφο αγώνα. Έναν αγώνα για την Ελλάδα και για την Λακωνία μας.

Όλοι πλέον αντιλαμβανόμαστε ότι οι επικείμενες εκλογές είναι πραγματικά από τις πιο κρίσιμες στη νεότερη ελληνική ιστορία. Για να ξεπεράσει η χώρα μας τα προβλήματα και να μπορέσει να εισέλθει σε μία καινούργια πορεία ανάπτυξης και ευημερίας, απαιτούνται τολμηρές και θαρραλέες πολιτικές λύσεις και πράξεις. Είναι επιτακτική η ανάγκη λοιπόν, ο καθένας που καλείται να ασχοληθεί γενικότερα με την πολιτική, να σεβαστεί πρώτα και κύρια τον πολίτη, τον τόπο και την πατρίδα του.

Με αυτές τις σκέψεις, σας ζητώ να στηρίξετε μία νέα υποψηφιότητα, ένα νέο άνθρωπο που θέλει να προσφέρει στον τόπο του, έναν επιστήμονα που ότι έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα το έχει καταφέρει με σεβασμό στην αξιοπρέπεια του κάθε πολίτη και με αλληλέγγυα συμπεριφορά σε κάθε συνάνθρωπο που την έχει ανάγκη.

Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε με λύσεις ρεαλιστικές, να αξιοποιήσουμε πολύπλευρα τις παραγωγικές δυνατότητες του νομού μας, με γνώμονα το δίκιο, την αλληλεγγύη, τη δημοκρατία και τη δίκαιη ανάπτυξη.

Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω τη Ν.Δ. και προσωπικά τον Πρόεδρό της κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και εύχομαι καλή δύναμη και καλό αγώνα τόσο στους συνυποψήφιούς μου, όσο και στους υποψηφίους των άλλων κομμάτων.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Νεοκλής Δ. Κρητικός

Δρ.. Ιατρός Χειρούργος – Διευθυντής ΕΣΥ

Υποψήφιος Βουλευτής Λακωνίας με τη Ν.Δ.

Ποιος είναι ο Νέος υποψήφιος της Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός

Γεννήθηκε στο Ξηροκάμπι Λακωνίας και μεγάλωσε στη Σπάρτη. Αποφοίτησε από το Α’ Λύκειο της πόλης και φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Μετά το πέρας των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων, υπηρέτησε ως αγροτικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Λογγάστρας και στο Κέντρο Υγείας Γυθείου και στη συνέχεια στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης.

Ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική στην κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Το 2002 αποδέχθηκε πρόταση και εργάσθηκε στην Ελβετία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης.

Το 2003 επιστρέφει στη Λακωνία ως υπεύθυνος στο Ε.Κ.Α.Β. με το βαθμό του Επιμελητή Β΄.

Το 2004 και προκειμένου να αποκτήσει πρόσθετη εμπειρία, μεταβαίνει και πάλι στην Ελβετία ως Επιμελητής Α΄ στην Θωρακοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γενεύης,Cantonal.

Γίνετε κάτοχος τίτλου Χειρουργού Θώρακος (Λωζάνη-2006).

Συγχρόνως ανακηρύσσετε σε Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ζήτησε να επιστρέψει και πάλι στη Λακωνία στο Νοσοκομείο Μολάων όπου και υπηρέτησε 8 χρόνια ως Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής ως το 2015, οπότε και μετατέθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Συγχρόνως διδάσκει ως Καθηγητής (ν.407) στη Νοσηλευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου επί 8 συναπτά έτη. Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ως Διευθυντής Χειρουργός. Συγχρόνως ολοκληρώνει ένα Μεταπτυχιακό με τίτλο «Διοίκηση υπηρεσιών υγείας και διαχείριση κρίσεων» στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Μανδραπήλια από την Κουμουστά Λακωνίας και έχει μια κόρη τη Σταυρούλα η οποία σπουδάζει στη Νοσηλευτική Πατρών.

Γονείς του είναι ο Δημοσθένης Κρητικός σιδηρουργός στο επάγγελμα, από τα Καμίνια Λακωνίας και η Σταυρούλα Κοσμάκου από το Βασιλάκιο (Τάραψα) του Δήμου Ευρώτα.

Στη μέχρι τώρα πορεία του, έχει διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ν. Λακωνίας, ταμίας του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας και τακτικό και αν. μέλος του Δ.Σ. του Γεν. Νοσοκομείου Λακωνίας (2012-2018), ενώ είναι μέλος: της Ευρωπαϊκής Εταιρείας χειρουργών Θώρακος (ΕΑTS), της Εταιρείας Χειρουργικών Λοιμώξεων, της Χειρουργικής Εταιρείας, της Εταιρείας Μεταγγισιοθεραπείας και της Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας.

Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Σπαρτιατών και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ιστορικού Σπαρτιατικού Γ.Σ.

Υπήρξε Αθλητής στίβου του Σπαρτιατικού Γ.Σ. και του Πανελληνίου Γ.Σ.

Μέλος της Εθνικής ομάδας στίβου. Πανελληνιονίκης ανδρών, εφήβων, παίδων,, στα 400μ., 800μ. και 4χ400. Βαλκανιονίκης εφήβων 800μ και 4χ400.

Ομιλεί άριστα Γαλλικά και Αγγλικά.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact