ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Νίκη Λυμπεράκη: “Χάνει” το πουλέν του το OPEN

Βαρύ φαίνεται να είναι το κλίμα στους διαδρόμους του ενημερωτικού τομέα του OPEN.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “On Time”, η Νίκη Λυμπεράκη βρίσκεται ένα βήμα πριν την οριστική έξοδο από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν τα πήγε καλά με τον νέο Διευθυντή Ειδήσεων του OPEN, Χρήστο Παναγιωτόπουλο που πήρε τη θέση του Δημήτρη Μιχαλέλη. Ως «κίνηση ελιγμού», οι άνθρωποι του σταθμού φαίνεται να πρότειναν στη δημοσιογράφο να παραμείνει στο δυναμικό του OPEΝ, όχι φυσικά στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου, αλλά ως σχολιάστρια (!).

Η ίδια φαίνεται πως αρνήθηκε την πρόταση, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, με αποτέλεσμα η συνεργασία να οδηγείται σε αδιέξοδο. Πάντως το συμβόλαιο παραμένει σε ισχύ και η όποια διακοπή του θα ενεργοποιήσει ρήτρα ύψους 100 ή ακόμα και 180 χιλιάδων ευρώ.

Το βιογραφικό της Νίκης Λυμπεράκη

Η Νίκη Λυμπεράκη (Αθήνα, 1982) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2002, ξεκίνησε την επαγγελματική της ενασχόληση με τη δημοσιογραφία και έως σήμερα έχει εργαστεί σε σειρά τηλεοπτικών μέσων, με έμφαση στο εξωτερικό δελτίο και στην παρουσίαση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων. Εργάστηκε στο Alter Channel, στο Kontra Channel, στο SBC, ενώ στον ΣΚΑΪ ξεκίνησε να εργάζεται τον Δεκέμβριο του 2014, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα. To 2016, για μικρό χρονικό διάστημα συμπαρουσίαζε μαζί με τον Kωνσταντίνο Ζούλα την εκπομπή «Η Ελλάδα στον καθρέφτη».

Από τις αρχές του 2017 ανέλαβε την παρουσίαση του Κεντρικού Ραδιοφωνικού Μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ 100.3, ενώ από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο 2019 παρουσίαζε την εκπομπή «Ρουά Ματ»».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact