ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης: Από το Λασίθι και την ΠΑΣΠ στην Ευρωβουλή

Ο μεγάλος νικητής, ο Νίκος Ανδρουλάκης, είναι σχετικά άγνωστος στο ευρύ κοινό.

Το προφίλ του επίδοξου νέου προφίλ του Κινήματος Αλλαγής σκιαγράφησε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star o Γιώργος Ευγενίδης.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής, ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έφτασε καταχειροκροτούμενος στο γραφείο του, στην οδό Ιπποκράτους 52. Ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, γνωστός στο εσωκομματικό στερέωμα του ΠΑΣΟΚ.

Η Κρήτη, οι σπουδές στην Ξάνθη και η ΠΑΣΠ

Ζυμωμένος στο ΠΑΣΟΚ και την ΠΑΣΠ, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει πολλά κομματικά ένσημα. Γέννημα-θρέμμα ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι, από τη στιγμή που πηγαίνει στην Ξάνθη για να σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός οργανώνεται στη νεολαία του ΠΑΣΟΚ και γρήγορα αναλαμβάνει τα ηνία της. Το 2013 αναλαμβάνει γραμματέας του κόμματος και εκλέγεται δύο φορές ευρωβουλευτής, το 2014 και το 2019. Γι’ αυτό και υψώνει το χέρι του ακούγοντας το γνωστό σύνθημα «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό».

Ο γάμος και ο γιος του Μαρίνος, ο πιο πιστός υποστηρικτής του

Ο Νίκος Ανδρουλάκης περνά όλη τη ζωή του στο ΠΑΣΟΚ, αλλά παράλληλα δουλεύει, ακόμα και σερβιτόρος ως φοιτητής. Ανεβαίνει στην κομματική ιεραρχία, αλλά παράλληλα στήνει τη ζωή του. Συνάπτει σύμφωνο συμβίωσης με την Ελένη Ψαρού και μαζί ανοίγουν και τεχνικό γραφείο.

Χωρισμένοι πλέον, πλην όμως διατηρούν άριστες σχέσεις. Το 2012 θα έρθει στη ζωή του η μεγάλη του αγάπη, ο 9χρονος σήμερα γιος του Μαρίνος. Ο πιο πιστός υποστηρικτής, αλλά και ο πιο αυστηρός κριτής του.

«Μου λείπει πάρα πολύ και ένα από τα πιο μεγάλα άγχη είναι ότι δεν του δίνω πολύ χρόνο. Έρχομαι τα Σαββατοκύριακα και, όποτε έχω να πάω σε κάποιο κανάλι, μου λέει να μην πάω στην τηλεόραση» δήλωσε σε συνέντευξη στα Παραπολιτικά.

Το μεγάλο βράδυ της νίκης του, ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανιζόταν βέβαιος για την επικράτηση. Ευρισκόμενος σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, είχε στο πλευρό του τον μικρό Μαρίνο, αλλά και τη μητέρα του παιδιού του, Ελένη. Οι στενοί του συνεργάτες τον ενημέρωναν για τα αποτελέσματα και μόλις βεβαιώθηκε για τη νίκη, μίλησε τηλεφωνικά με τους γονείς του.

Αγαπά τα ταξίδια, τα παλιά λαϊκά τραγούδια και τον αθλητισμό, αφού κάθε Δευτέρα παίζει μπάσκετ με τους φίλους του. Και στη ζωή του, έχει περάσει περιπέτειες. «Έχω κάνει ένα βράδυ bungee jumping στις 3 η ώρα το βράδυ. Έχασα ένα στοίχημα, στη Βουρβουρού στη Χαλκιδική» αποκάλυψε ο ίδιος.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact