ΚΟΣΜΟΣ

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω, άρχισα να γράφω αποχαιρετιστήρια γράμματα»

Μια νεαρή νοσοκόμα κατάφερε να επιβιώσει από μια συγκλονιστική πτώση ενώ έκανε πεζοπορία μόνη της στην Αριζόνα αφού παγιδεύτηκε στους πρόποδες ενός γκρεμού και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να είναι ανίκανη να κουνηθεί για 28 ώρες.

Η Amber Kohnhorst από τη Μινεσότα οδηγούσε προς τη Γιούτα όταν σταμάτησε σε ένα κατάλυμα και έφυγε για πεζοπορία σε ένα μονοπάτι στις 4:30 το μεσημέρι, την Παρασκευή 20 Μαΐου. Η νεαρή κοπέλα ως έμπειρη πεζοπόρος επέλεξε ένα «απλό» μονοπάτι για να προλάβει το ηλιοβασίλεμα και να επιστρέψει στη βάση της, ωστόσο έχασε σύντομα το δρόμο της και δεν ήξερε πώς να επιστρέψει από το απότομο σημείο που ανέβηκε. «Δεν μπόρεσα να βρω τις πατημασιές μου και πανικοβλήθηκα. Προσπάθεια να καλέσω την βοήθεια έκτακτης ανάγκης αλλά δεν μου επέτρεπε το κινητό και προσπάθησα να βρω το δρόμο προς τα πίσω» περιγράφει η ίδια η οποία στη συνέχεια σκόνταψε και έπεσε από τα 30 περίπου μέτρα στη βάση ενός ψηλού γκρεμού.

Η νεαρή κοπέλα χτύπησε σοβαρά και έχασε τις αισθήσεις της ενώ ξύπνησε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας και δεν μπορούσε να κινηθεί. Το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να φυσάει με μια σφυρίχτρα αλλά δεν ήταν δυνατόν να την ακούσει κανείς. Περιγράφει πως ούρλιαζε αλλά δεν είχε καμία ανταπόκριση καθώς ήταν στη μέση του πουθενά. Στη συνέχεια εξαντλημένη ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε το πρωί σφυρίζοντας και πάλι. Όπως περιγράφει η ίδια νόμιζε ότι θα πεθάνει και αποφάσισε να γράψει αποχαιρετιστήριες επιστολές στο κινητό της ενώ έβγαλε και μια φωτογραφία του εαυτού της. «Έγραψα επιστολές στους γονείς μου. Συγγνώμη. Προσπαθώ να φυσήξω τη σφυρίχτρα μου. Έχω πέσει. Αυτό είναι το αντίο μου» αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια.

Οι ελπίδες της αναπτερώθηκαν όταν είδε ένα ελικόπτερο να πετάει από πάνω της αφού είχαν περάσει 28 ώρες από την πτώση. Οι υπεύθυνοι του καταλύματος είδαν ότι δεν είχε επιστρέψει και ανησύχησαν οπότε αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την ομάδα διάσωσης. Για καλή της τύχη εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί πολλές κακώσεις αλλά η ίδια είναι ευγνώμων που είναι ζωντανή.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω, άρχισα να γράφω αποχαιρετιστήρια γράμματα» - Εικόνα «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, άρχισα να γράφω αποχαιρετιστήρια γράμματα» - Εικόνα1 «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, άρχισα να γράφω αποχαιρετιστήρια γράμματα» - Εικόνα2 «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, άρχισα να γράφω αποχαιρετιστήρια γράμματα» - Εικόνα3 «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, άρχισα να γράφω αποχαιρετιστήρια γράμματα» - Εικόνα4 «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, άρχισα να γράφω αποχαιρετιστήρια γράμματα» - Εικόνα5 «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, άρχισα να γράφω αποχαιρετιστήρια γράμματα» - Εικόνα6 «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, άρχισα να γράφω αποχαιρετιστήρια γράμματα» - Εικόνα7

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact