ΚΟΣΜΟΣ

Νταϊάνα σε Καμίλα: «Έχω στείλει ανθρώπους να σε σκοτώσουν»


Απειλές, ψυχολογικά προβλήματα και απαράδεκτη συμπεριφορά προς όλους ήταν τα χαρακτηριστικά της Λαίδης Ντι μετά το διαζύγιο με τον Κάρολο, σύμφωνα με νέα βιογραφία για τον πρίγκηπα Χάρι

Ένα διαφορετικό, «σκοτεινό» και άγνωστο πρόσωπο της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκαλύπτεται μέσα από μια νέα βιογραφία που αφορά στον πρίγκιπα Χάρι και θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη στα βιβλιοπωλεία. 

Στο «Πρίγκιπας Χάρι: Αδελφός, Στρατιώτης, Γιος» που υπογράφει η Πένι Τζούνορ, αναφέρονται απίστευτα πράγματα για την Λαίδη Ντι και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε μετά το διαζύγιό της με τον Κάρολο, πάντα σε σχέση με το πώς βίωσαν αυτή την κατάσταση οι μικροί τότε Χάρι και Ουίλιαμ.

Οι δύο πρίγκιπες κλήθηκαν να σηκώσουν το βαρύ φορτίο των εξωσυζυγικών σχέσεων των γονιών τους, αλλά και τα ψυχολογικά προβλήματα της μητέρας τους, η οποία έψαχνε παρηγοριά από αυτά.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι η σχέση της Νταϊάνα με την «άλλη γυναίκα», την Καμίλα, στην οποία σύμφωνα με το βιβλίο τηλεφωνούσε τα βράδια και την απειλούσε: «Έχω στείλει κάποιους να σε σκοτώσουν, είναι έξω στον κήπο. Κοίτα από το παράθυρό σου, τους βλέπεις;». 

Η Νταϊάνα έβλεπε σαν απειλή ακόμη και την νταντά του Ουίλιαμ, Μπάρμπαρα Μπαρνς, την οποία απέλυσε, κάτι που άλλαξε τελείως την συμπεριφορά του νεαρού πρίγκηπα που της είχε αδυναμία. Από ένα ζωηρό παιδί μεταμορφώθηκε και κλείστηκε στον εαυτό του. Ήθελε τα παιδιά της να την αγαπούν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον και όταν έβλεπε ότι ανέπτυσσαν ιδιαίτερες σχέσεις με κάποιον τρίτο, δεν δίσταζε να τον απομακρύνει με συνοπτικές διαδικασίες.

Παρόλο που ο Κάρολος στεκόταν πάντα στο πλευρό της, ακόμη και μετά το διαζύγιο, ξεκαθαρίζοντας ότι θα είναι πάντα η μητέρα των παιδιών του και ο,τιδήποτε πλήγωνε εκείνη θα πλήγωνε και τα παιδιά, η Λαίδη έβλεπε παντού γύρω της συνωμοσίες. Έστελνε μάλιστα βιτριολικά μηνύματα σε κάποιους ανθρώπους, μεταξύ αυτών στον προσωπικό της γραμματέα Πάτρικ Τζέφσον και στην 28χρονη Τίγκι Λέγκε-Μπουρκ, την οποία είχε προσλάβει ο Κάρολος για να προσέχει τα παιδιά μετά το διαζύγιο.
Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact