ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ο αδελφός της Χρουσαλά full in love

Είναι έναν χρόνο μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Εκαναν μάλιστα το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη. Ο αδερφός της Μαριέττας Χρουσαλά, Θανάσης και η σύντροφός του Δώρα Κατσικογιάννη πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν και επέλεξαν να μείνουν στο εργένικο σπίτι της πρώην Σταρ Ελλάς, στη Γλυφάδα, σε μικρή απόσταση από εκείνο όπου μένει τώρα η Μαριέττα με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και την κορούλα τους Μάργκο. Οπως μαθαίνουμε, η Δώρα έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με την αδερφή του αγαπημένου της, ενώ μεγάλη της αδυναμία είναι η όμορφη ανιψιά του.

Πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές και ο φωτογραφικός φακός «αιχμαλώτισε» τις τρυφερές του στιγμές στην κοσμική παραλία της Ψαρούς. Η Δώρα φορούσε σeξy μαύρο μπικίνι με βολάν, ενώ ο αγαπημένος της δεν την άφηνε από την αγκαλιά του. Τα… παιχνίδια συνεχίστηκαν και μέσα στο νερό, όταν οι δυο τους αποφάσισαν να βουτήξουν. Ακόμη και στην ίδια ξαπλώστρα ξάπλωσαν, με τον Θανάση να δίνει τρυφερά φιλιά στη σύντροφό του.

Ο αδερφός της Μαριέττας Χρουσαλά ασχολείται με τα ναυτιλιακά, ενώ η Δώρα με τη μουσική. Τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο «X-Factor 1» και παρά το γεγονός ότι είχε προκριθεί στην τελική 20άδα, αποχώρησε οικειοθελώς, καθώς ήθελε να επιστρέψει στις σπουδές της, στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής. Νωρίτερα η Dora (όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα) είχε πάρει μέρος δύο φορές στα προκριματικά της Eurovision Junior (το 2006 και το 2007), με δικές της συνθέσεις, όμως δεν είχε καταφέρει να προκριθεί.

Στο βιογραφικό της έχει πάντως αρκετές συνεργασίες με σημαντικούς δημιουργούς, όπως είναι ο Γιώργος Κατσαρός και ο Μίμης Πλέσσας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact