ΚΟΣΜΟΣ

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε για τα… ψάρια!!! (Φωτογραφίες)

Εορταστικό είναι η ατμόσφαιρα περιβάλλον για τους επισκέπτες, αλλά και τα… ψάρια, σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία του κόσμου, καθώς οι υπεύθυνοι φρόντισαν να δημιουργήσουν -υποβρυχίως- ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.
Με τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση οι επισκέπτες μπορούν να φωτογραφήσουν τα ψάρια σε ένα περισσότερο εορταστικό περιβάλλον, αλλά και τα ψάρια να «αισθανθούν» ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ένας από τους δύτες του Ενυδρείου της Μαδρίτης, όπου η πρακτική αυτή εφαρμόζεται επί σχεδόν μία 20ετία.

Τα ψάρια «ξέρουν ότι είναι Χριστούγεννα γιατί βάζουμε κάτι διαφορετικό και το κάνουμε από τότε που άνοιξε το ενυδρείο το 1995. Αυτήν την εποχή βάζουμε τη φάτνη και μειώνουμε τη θερμοκρασία του νερού, οπότε ξέρουν ότι κάτι συμβαίνει» δήλωσε στο Reuters ο δύτης Χαβιέ Γκαρθία.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact