ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν για την Πλανητική Σύγκρουση σε εξέλιξη: Κάτι το πολύ Πολύ Βαρύ!

του Αλεξάντερ Ντούγκιν.
.
“Δεν πρόκειται για πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας. Είναι μια αντιπαράθεση κατά της παγκοσμιοποίησης ως αναπόσπαστο πλανητικό φαινόμενο.
.
Είναι μια αντιπαράθεση σε όλα τα επίπεδα – γεωπολιτική και ιδεολογική.
.
Η Ρωσία απορρίπτει τα πάντα στην παγκοσμιοποίηση: μονοπολισμός, ατλαντισμός, αφενός, και φιλελευθερισμός, αντι-παράδοση, τεχνοκρατία, με μια λέξη, το Great Reset, αφετέρου.
.
Είναι σαφές ότι όλοι οι Eυρωπαίοι ηγέτες αποτελούν μέρος της ατλαντιστικής φιλελεύθερης ελίτ.
.
Η Ρωσία έχει πλέον αποκλειστεί από τα παγκοσμιιστικά δίκτυα. Δεν έχει πλέον επιλογή: είτε να χτίσει τον κόσμο της είτε να εξαφανιστεί.
.
Η Ρωσία χάραξε ένα μονοπάτι για να χτίσει τον κόσμο της, τον πολιτισμό της. Και είμαστε σε πόλεμο για αυτό. Εξ ου και η νομιμοποιημένη αντίδρασή μας”.
.
Και τώρα έγινε το πρώτο βήμα. Αλλά ο κυρίαρχος απέναντι στην παγκοσμιοποίηση δεν μπορεί παρά μόνο να είναι ένας μεγάλος χώρος, ένα Κράτος-ήπειρος, ένα Κράτος-πολιτισμός. Καμία χώρα δεν μπορεί να αντέξει σε μια πλήρη αποσύνδεση για πολύ.
.
Η Ρωσία δημιουργεί ένα παγκόσμιο πεδίο αντίστασης.
.
Η νίκη του θα ήταν μια νίκη για όλες τις εναλλακτικές δυνάμεις, από τη δεξιά καθώς και από την αριστερά, και για όλους τους λαούς. Ξεκινάμε, όπως πάντα, τις πιο δύσκολες και επικίνδυνες διαδικασίες.
.
Αλλά όταν κερδίζουμε, όλοι επωφελούνται. Θα έπρεπε να είναι έτσι. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για πραγματική πολυπολικότητα. Και αυτοί που είναι έτοιμοι να μας σκοτώσουν θα είναι τώρα οι πρώτοι που θα επωφεληθούν αύριο από την επιχείρησή μας.
.
Τι σημαίνει για τη Ρωσία να τα σπάσει με τη Δύση; Είναι η σωτηρία.
.
Η σύγχρονη Δύση, όπου θριαμβεύουν οι Ρότσιλντ, Σόρος, Σβαμπ, Μπιλ Γκέιτς και ο Ζάκερμπεργκ, είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα στην ιστορία του κόσμου.
.
Δεν είναι πλέον η Δύση του ελληνορωμαϊκού μεσογειακού πολιτισμού, ούτε ο χριστιανικός Μεσαίωνας, ούτε ο βίαιος και αντιφατικός εικοστός αιώνας.
.
Είναι ένα νεκροταφείο των τοξικών αποβλήτων του πολιτισμού, είναι ο αντι-πολιτισμός.
.
Και όσο πιο νωρίς και ολοκληρωτικά η Ρωσία αποκοπεί από αυτήν, τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψει στις ρίζες της. Σε τι; Στις χριστιανικές, ελληνορωμαϊκές, μεσογειακές, ευρωπαϊκές ρίζες… Δηλαδή, στις κοινές ρίζες της αληθινής Δύσης.
.
Αυτές οι ρίζες – οι δικές τους! – η σύγχρονη Δύση τiς έχει καταστείλει. Και έμειναν στη Ρωσία.
.
Η Ρωσία δεν είναι Δυτική Ευρώπη. Η Ρωσία ακολούθησε τους Έλληνες, το Βυζάντιο και τον Ανατολικό Χριστιανισμό. Και ακολουθεί πάντα αυτό το μονοπάτι. Ναι, με ζιγκ-ζαγκ και παρακάμψεις. Μερικές φορές σε αδιέξοδα. Αλλά κινείται.
.
Η Ρωσία γεννήθηκε για να υπερασπιστεί τις αξίες της Παράδοσης ενάντια στον σύγχρονο κόσμο. Είναι ακριβώς αυτή η «εξέγερση ενάντια στον σύγχρονο κόσμο». Καταλαβαίνετε?
.
Η Ευρώπη πρέπει να τα σπάσει με τη Δύση, και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει επίσης να ακολουθήσουν εκείνους που απορρίπτουν την παγκοσμιοποίηση. Και τότε όλοι θα καταλάβουν το νόημα του σύγχρονου πολέμου στην Ουκρανία.
.
Πολλοί άνθρωποι στην Ουκρανία το έχουν καταλάβει. Αλλά η τρομερή οργισμένη φιλελεύθερη-ναζιστική προπαγάνδα δεν άφησε τίποτα απ’ έξω στο μυαλό των Ουκρανών.
.
Θα έρθουν στα συγκαλά τους και θα πολεμήσουν μαζί μας για το βασίλειο του φωτός, για την παράδοση και μια πραγματική ευρωπαϊκή χριστιανική ταυτότητα. Οι Ουκρανοί είναι αδέρφια μας. Ήταν, είναι και θα είναι.
.
Η ρήξη με τη Δύση δεν είναι ρήξη με την Ευρώπη. Είναι μια ρήξη με το θάνατο, τον εκφυλισμό και την αυτοκτονία. »
.
πηγή: Pro Fide Catholica

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact