ΕΛΛΑΔΑ

Ο δήμαρχος Πάτρας για την συναυλία των Rotting Christ: Οταν αποκατασταθεί η βλάβη θα δοθεί ο χώρος

Συνάντηση με την εταιρεία παραγωγής του συγκροτήματος Rotting Christ είχε ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Σύμφωνα με τον δήμο Πάτρας στόχος ήταν να εξεταστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας. Ο Δήμαρχος τους έκανε γνωστό ότι ο χώρος παραχωρείται σε όλους πλην της «Χρυσής Αυγής». «Όταν αποκατασταθεί η βλάβη και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για διεξαγωγή συναυλιών, εφόσον υπάρχει αίτημα ο χώρος θα δοθεί» αναφέρει το δελτίο Τύπου του δήμου Πατρέων.

Να σημειωθεί πως η συναυλία των Rotting Christ ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Αίγλη».

Ωστόσο ο Δήμος Πατρέων ανέφερε στη διοργανώτρια εταιρεία ότι τελικά δεν θα μπορέσει να διαθέσει τον χώρο, λόγω τεχνικών προβλημάτων που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν έγκαιρα.

Η διοργανώτρια εταιρεία αμφισβήτησε το γεγονός και σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι διαθέτει πληροφορίες ότι ουσιαστικά ο Δημος εξαναγκάστηκε να αλλάξει την απόφαση του, αφού αρχικά είχε παραχωρήσει την αίθουσα, μετά από παρέμβαση της Μητρόπολης Πάτρων και άλλων εκκλησιαστικών οργανώσεων όπου ζήτησαν να μην δοθεί η άδεια για τη συναυλία των metal βετεράνων, γιατί το όνομα τους είναι αντίχριστο και προσβάλλουν τα θεία.

Στο θέμα παρενέβη σήμερα ο Γιάννης Αγγελάκας, ο οποίος απειλεί να ακυρώσει και την δική του συναυλία, σε περίπτωση που ματαιωθεί εντελώς η συναυλία των Rotting Christ.

Συγκεκριμένα, ο αγαπητής τραγουδιστής με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε πως το Rotting Greece του μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ. στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων. Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο.Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη”»γράφει σε ανάρτηση του ο Γιάννης Αγγελάκας.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact