ΕΛΛΑΔΑ

Ο «δράκος» της Λαμίας χτύπησε δύο φορές

Τον τρόμο έζησαν δυο νεαρές στη Λαμία το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης. Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 3:00΄ τα ξημερώματα στην οδό Αθηνών, στο ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της όταν ξαφνικά δέχθηκε την επίθεση από τον επίδοξο βιαστή. Ο δράστης την άρπαξε από το λαιμό και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια με όση δύναμη είχε. Ο δράστης φοβούμενος ότι θα βγουν οι γείτονες, εγκατέλειψε την προσπάθεια και εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι.

Η νεαρή δεν είχε κινητό και σταμάτησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου ενημέρωσε την αστυνομία για την επίθεση. Αμέσως άρχισαν οι αναζητήσεις για έναν μελαψό νεαρό με κόκκινο μπλουζάκι και λευκό παντελόνι.

Είκοσι λεπτά αργότερα γίνεται η δεύτερη επίθεση, αυτή τη φορά στη συμβολή των οδών Λεωνίδου και Κανάρη. Μια νεαρή Λαμιώτισσα, που επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά της, έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του επίδοξου βιαστή.

Η κοπέλα αντιστάθηκε, με όση δύναμη είχε, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια. Ο δράστης αφού τη χτύπησε και την έβρισε χυδαία, της άρπαξε τη τσάντα και εξαφανίστηκε.

Η σοκαρισμένη κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία, που ήδη είχε κινητοποιηθεί από την προηγούμενη επίθεση.

Λίγα λεπτά αργότερα κοντά στο σημείο της δεύτερης επίθεσης το πλήρωμα του περιπολικού του Α.Τ. Φθιώτιδας, εντοπίζει μέσα σε ένα στενάκι τον επίδοξο βιαστή.

«Πετάχτηκα από το κρεβάτι από τις φωνές. «Βγες έξω και παραδώσου. Παραδώσου με τα χέρια ψηλά» φώναζαν οι αστυνομικοί, με τα όπλα στο χέρι. Ο τύπος είχε κρυφτεί σε ένα ακάλυπτο χώρο από ακατοίκητο σπίτι μέσα στα χόρτα, αλλά οι αστυνομικοί τον είδαν και του είπαν να βγει και να παραδοθεί…», είπε στο LamiaReport ένας από τους γείτονες που είδε τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επίδοξος βιαστής είναι Ρουμάνος, ηλικίας περίπου 25 ετών, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές και είχε απαγόρευση εισόδου για τη χώρα μας.

Πηγή: lamiareport.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact