ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Εντύπωση προκαλεί η στάση της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με την «εισβολή» του Oruc Reis όπου αγανάκτησε ακόμα και ο Πτέραρχος Τοντ Ουώλτερς (TodWοlters), Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητή Ευρώπης (SACEUR), στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο οποίος εξερχόμενος σήμερα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου και ενημερώθηκε από τον Ν.Παναγιωτόπουλο χαρακτήρισε «απαράδεκτες» τις σημερινές κινήσεις του τουρκικού ερευνητικού, όταν την ίδια στιγμή ο Υπουργός Επικρατείας Γεώργιος Γεραπετρίτης προχώρησε σε απίστευτες σε δηλώσεις νωρίτερα αναφέροντας ουσιαστικά ότι «συμβαίνουν αυτά».

Από το πρωί μας φλόμωσαν στα ψέματα τα κυβερνητικά στελέχοι λέγοντας μας για κακές καιρικές συνθήκες με 3 και 4 μποφόρ…

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι το τουρκικό πλοίο μάλιστα κάλεσε την ελληνική φρεγάτα να απομακρυνθεί! Να απομακρυνθεί απο που; Απο τα Ελληνικά ύδατα; Γελάει όλος ο πλανήτης!

Φυσικά το τουρκικό ερευνητικό όχι απλώς δεν απομακρύνθηκε, αλλά κάλεσε και τις δύο τουρκικές φρεγάτες που πλέον στην περιοχή για να το προστατεύσουν.

Toυρκικά ΜΜΕ: »Δεν πήγε τυχαία το »Οruc Reis’‘ στην περιοχή, συνδέεται με το μνημόνιο Άγκυρας-Τρίπολης»  Τι άλλο θέλεις Έλληνα να καταλάβεις;

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Το ερευνητικό τουρκικό σκάφος Oruc Reis παραβίασε κανονικά την ελληνική υφαλοκρηπίδα, η ύστατη λύση σε ένα σοβαρό κράτος με μία σοβαρή κυβέρνηση είναι αυτό που είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου: “Βυθίσατε το ORUC REIS”!

Η ελληνική κυβέρνηση παραβιάζει τη νομοθεσία, αφού ο νόμος 2289/95 όπως τροποποιήθηκε από το νόμο 4001/2011, προβλέπει ότι η Ελλάδα έχει οριοθετήσει υφαλοκρηπίδα.

Με βάση το νόμο αυτό, το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό έπρεπε να επιχειρήσει push back στο τουρκικό πλοίο και αν δεν εισακουστεί να το βυθίσει.

Τόσο απλά!

Το ΑΒ-212 ΠΝ 21, το ελικόπτερο της νύχτας των Ιμίων! Δεν υπάρχουν «μοιραία» ελικόπτερα και «μοιραίες» νύχτες, μόνο μοιραίες αποφάσεις, διαταγές, και προδοτικές κυβερνήσεις .

Αίθουσα Σύνταξης Fnews.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Θεραπεύτηκαν 1003 ασθενείς με υδροξυχλωροκίνη

Ο Γάλλος επιστήμονας που ανακοίνωσε πρόσφατα την αποτελεσματικότητα…

Κορονοϊός: Ο χάρτης της πανδημίας στην Ελλάδα

Ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Ελλάδα. Σύμφωνα…

Νίκος Σύψας: «Προς το τέλος Μαΐου μπορεί να βγούμε λίγο στο ξέφωτο»

Αναφερόμενος στην άρση των μέτρων, ο κ. Σύψας…

BBC: 9 άγνωστοι παράγοντες για τον κορονοϊό

Παρά τις προσπάθειες των επιστημόνων ανά τον πλανήτη,…

Μείωση των δραστηριοτήτων εξετάζει η κυβέρνηση

H κυβέρνηση σε συνεργασία με την ειδική ομάδα…

Έχει χάσει τον έλεγχο η Τουρκία: Πεθαίνουν και τους θάβουν στα χωράφια

Σκηνές χάους από την Τουρκία… Σύμφωνα με όσα…
contact