ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γιάννης Βαρδής αποκλειστικά στο protothema.gr


«Για μένα ο πατέρας μου δεν έφυγε», λέει ο γιος του Αντώνη Βαρδή – «Δε θα ξεχάσω ποτέ τις τελευταίες στιγμές μου με τον πατέρα μου», εξομολογείται στον Στρατή Λιμνιό

«Εγώ αντίο δε θα πω στον πατέρα μου. Δε θα φύγει ποτέ. Ποτέ όμως από κοντά μου, από το μυαλό μου, από την καρδιά μου». Τα λόγια του Γιάννη Βαρδή του γιου του αείμνηστου καλλιτέχνη μπερδεύονται σε μία παλέτα συναισθημάτων πόνου και πίκρας.

Είναι τα μάτια του που είναι βυθισμένα σε όλη αυτή την περιπέτεια που βίωσε ο πατέρας του και εκείνος προσπάθησε και το πέτυχε να μη λείψει ούτε λεπτό από κοντά του.

Είναι τα δάκρυά του που με κόπο συγκρατεί στην προσπάθειά του να παραμείνει ψύχραιμος, όσο ψύχραιμος μπορεί έπειτα από αυτή τη δραματική απώλεια που του στερεί πια την πατρική παρουσία.

Είναι τα λόγια που μπερδεύονται γλυκά όταν εκείνος μιλά για τον πατέρα, τον εμπνευστή, το σημείο αναφοράς της ίδιας του της ζωής.

Ο Γιάννης ξετυλίγει τις σκέψεις του αβίαστα μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr για άγνωστες πτυχές του Αντώνη Βαρδή.

Για εμάς ο καλλιτέχνης.

Για εκείνον το σημείο αναφοράς ολόκληρης της ζωής του.

Ο άνθρωπος που του έμαθε την αξία της προσφοράς και της ταπεινότητας, όπως μας εξηγεί. Ο άνθρωπος που στεκόταν πάντα κοντά διακριτικά σε όποιον είχε ανάγκη καιτο βοηθούσε χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφαρονισμούς. Ο άνθρωπος που ήταν ο ενωτικός κρίκος για την οικογένεια του στην οποία ήταν προσηλωμένος. Η σχέση πατέρα γιου μοναδική. Πέρασε από διαφορετικά στάδια όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα σε μάι φυσιολογική οικογένεια. Η εξέλιξη αυτής της σχέσης έκανε περήφανο τόσο τον εκλιπόντα Αντώνη όσο και το γιο του. Ο Γιάννης σημειώνει πως δε μπορεί να ξεχνάς όσος χρόνος και αν περάσει αυτόν που σου καθόρισε επί της ουσίας την ίδια σου τη ζωή.


Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact