ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

O Γκλέτσος θέλει να γίνει πνευματικός πατέρας και πρότυπο

Ο δήμαρχος της Στυλίδας παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus στην οποία, με αφορμή τη διαβόητη πλέον δήλωση του πως «έχει πάει με άνδρα», μίλησε για τους λόγους που προέβη σε αυτή την αποκάλυψη καθώς και τις θέσεις του για την ομοφυλόφιλη κοινότητα.

Αρχικά, ερωτηθείς γιατί προέβη στην αποκάλυψη, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως πρέπει «να καταλάβουμε ότι το 2016 ο σεξουαλικός προσανατολισμός, δεν πρέπει να παίζει κανέναν μα κανέναν ρόλο στο πως πρέπει να βλέπει κάποιον η κοινωνία, η οικογένεια αλλά και το ίδιο το κράτος. Και χωρίς καν να ερωτηθώ το είπα για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους! Κι αν θέλεις – τώρα θα μιλήσω λίγο εγωιστικά- όλα αυτά τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, να βρουν στο πρόσωπό μου -γιατί είμαι 50 χρόνων και νομίζω δυναμικός αρκετά – μια αγκαλιά, έναν πνευματικό πατέρα. Πρέπει να τελειώνουμε με το παραμύθι αυτό.» Επίσης ξεκαθάρισε πως το βασικό του μέλημα ήταν τα νέα παιδιά και το πως διαχειρίζονται αυτή την κατάσταση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «εμένα με νοιάζει το παιδί. Που μπορεί να είναι 16χρονο και να το τρελαίνουν, να το φοβίζουν και να του δημιουργούν bullying μέσα στην ίδια του την οικογένεια.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως απέκτησε αυτή την νοοτροπία όσο αφορά στην ομοφυλόφιλη κοινότητα και χαρακτηριστικά απάντησε πως οφείλεται «στον τρόπο που μεγάλωσα. Στην μάνα μου και τον πατέρα μου. Δεν άκουσα ποτέ από το στόμα του πατέρα μου να μιλήσει απαξιωτικά για κάποιο gay. Θυμάμαι μόνο τους δικούς μου να λένε ότι ο ¨τάδε” είναι με τον τάδε” και να χαμογελούν. Όχι όμως ειρωνικά. Αλλά με αγάπη και κατανόηση. Έχω δει επίσης τον πατέρα μου να τσακώνεται άσχημα, όταν κάποιος σε μια παρέα κορόιδευε κάποιον που ήταν gay. “Τι σημαίνει δηλαδή;”, θυμάμαι το πατέρα μου να λέει. “Αυτός είναι ομοφυλόφιλος, εσύ είσαι κερατάς. Ποιος είναι πιο μάγκας;” Το θυμάμαι αυτό. Έτσι έχω μεγαλώσει.»

Μιλώντας για τις κινήσεις που θα έκανε για την ομοφυλόφιλη κοινότητα σε περίπτωση που γινόταν πρωθυπουργός επεσήμανε πως θα καταργούσε όλες τις διακρίσεις ενώ όταν ερωτήθηκε για το θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια απάντησε πως «δυστυχώς το ελληνικό κράτος δεν έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τις διαδικασίες της παιδοθεσίας. Και πρόσεξε δεν μιλάω μόνο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και για τα ετερόφυλα. Πρέπει πρώτα να ωριμάσουν οι δομές, να είμαστε 100% σίγουροι ότι το παιδί ελέγχεται, ώστε να ξέρουμε πως περνά και πως είναι. Επειδή δεν υπάρχει αυτό στην Ελλάδα και επειδή πολλά γίνονται και ακούγονται, θα έλεγα ότι η διαδικασία αυτή πρέπει να είναι πολύ δύσκολη για όλους. Αν τώρα οι διαδικασίες είναι ασφαλείς και όπως θα έπρεπε να είναι, δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα. Κανένα!!! Πρέπει να αξιολογούνται οι δομές. Δεν είναι αστείο η παιδική ψυχή. Δεν έχω πρόβλημα να δίνεται και σε μονογονεϊκές οικογένειες. Μια γυναίκα ή ένας άνδρας μόνος να δημιουργήσει οικογένεια.»

διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact