ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο κόσμος είναι οργισμένος και κάποιοι δεν καταλαβαίνουν!

Κάποιοι από την ηγετική ομάδα συνεχίζουν να νομίζουν ότι οποιοδήποτε συνέδριο με τη δια της διολισθήσεως εξαφάνισης του ΠΑΣΟΚ, χωρίς περιεχόμενα πολιτικών και πρωτοβουλιών που θα δημιουργούν συγκρούσεις που θα παράγουν ωφέλεια και δημιουργική προοπτική, θα είναι πανάκεια.

Κάνουν μεγάλο λάθος…

Ή ότι αν θα έρχονται μέτρα σε βάρος των πολλών, που εξοργίζουν τον κόσμο και μετά προσπαθούν δήθεν να τα βελτιώσουν, ώστε να παρουσιαστούν ως κοινωνική πολιτική, πάλι κάνουν μεγάλο λάθος…

Ο κόσμος είναι οργισμένος και κάποιοι είναι αλλού για αλλού, δεν καταλαβαίνουν, ευφραινόμενοι από την εξουσία των υπουργικών καρεκλών μακριά από την κοινωνία και τις ανάγκες της.

Το ΠΑΣΟΚ δεν ζωντανεύει, κύριοι, με τερτίπια και πονηρές αλλαγές ονομάτων δια της διολισθήσεως σε άλλα σχήματα.

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους, ότι μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις σταδιακής επαναφοράς του στις ψυχές των ανθρώπων που διαχρονικά το στήριξαν, αν απαγκιστρωθεί από τη Δεξιά.

Κι αν επιλέξει να προχωρήσει σε αλλαγή πολιτικής, με συγκρούσεις και πρωτοβουλίες που θα δημιουργούν τις ουσιαστικές προϋποθέσεις για ασφάλεια, ελπίδα, αξιοπρέπεια, αποκατάσταση αδικιών και ωφέλεια για τους ανθρώπους που για τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες μας εμπιστεύθηκαν.

Αλλιώς, θα ρίχνει νερό στο μύλο του Σαμαρά και του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!

Πηγή: tribune.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact