ΚΟΣΜΟΣ

Ο κρυφός παράδεισος των διασήμων (Φωτογραφίες)

Το μικρό ψαροχώρι, Jose Ignacio, που είναι σχεδόν άγνωστο σε όλο τον κόσμο είναι ο παράδεισος των διασήμων.

Κάθε καλοκαίρι, αυτό το μικρό χωριό, φιλοξενεί την αφρόκρεμα του κόσμου της μόδας, διασημότητες και μερικούς εκατομμυριούχους Playboys.

Από την Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira έως το μέλος των Rolling Stone, Ronnie Wood και τον ιδιοκτήτη των εντυπωσιακών εστιατορίων σε όλο τον κόσμο και playboy, Giuseppe Cipriani.

Αποτελεί, αγαπημένο μέρος διακοπών για τους Νότιο-Αμερικανούς χάρη στις απέραντες χρυσές αμμουδιές της και τις χαμηλές τιμές.

Όταν ηθοποιοί σαπουνόπερας και Λατίνοι αστέρες του κινηματογράφου επισκέφθηκαν την ακτή, αυτή μετατράπηκε σε θέρετρο και έγινε το στέκι των πλούσιων και διάσημων.

Η Punta del Este εκτείνεται προς τον νότιο Ατλαντικό. Αυτή η στενή λωρίδα γης «αναδύεται» περήφανη και χωρίζει τα νερά του Ρίο Ντε Λα Πλάτα και του Ατλαντικού Ωκεανού. Αυτη η πόλη προσφέρει δραστηριότητες για όλες τις προτιμήσεις με χιλιόμετρα από πανέμορφες παραλίες και διάφανα νερά. Σπίτια με μαγικούς κήπους και τα πιο απίστευτα ηλιοβασιλέματα.

Υπάρχουν τόσα πολλά σπίτια διάσημων στην περιοχή που υπάρχει μέχρι και περιήγηση με λεωφορείο, όπως γίνεται στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Η Punta del Este έχει ακόμα και δικό της χώρο που ονομάζεται Μπέβερλι Χιλς.

Η Naomi Campbell, Βρετανοί και Ισπανοί βασιλείς, ο ποδοσφαιριστής Ντιέγκο Μαραντόνα και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους έχουν σπίτια στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν πολλά φανταχτερά ξενοδοχεία πολυτελείας, μα παραδοσιακά κτίρια που δημιουργούν ένα ρομαντικό σκηνικό για φωτογραφήσεις μόδας.

Τα ξενοδοχεία στην περιοχή κρύβονται πίσω από τοίχους και φράχτες, σχεδόν αόρατα στο μέσο επισκέπτη, την ίδια στιγμή που αυτά παρέχουν εκπληκτική θέα στον ωκεανό για τους επισκέπτες τους, εκμεταλλευόμενοι την τοποθεσία του χωριού, σε μια χερσόνησο που προεξέχει στη θάλασσα.

Το μοναδικό πολυτελές ξενοδοχείο, το Playa Vik, που χτίστηκε από τον Νορβηγό ξενοδόχο Alex Vik, έχει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό αλλά δεν αποτελεί παραφωνία στην παραδοσιακή ατμόσφαιρα του χωριού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact