ΕΛΛΑΔΑ

«Ο Μάνος Δασκαλάκης τώρα κατάλαβε τι του έχει συμβεί, βλέπει ψυχίατρο»

Μετά τη συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη και στον Πέτρο Κουσουλό ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω και να αποτραβηχτεί από το κέντρο της δημοσιότητας στην υπόθεση των θανάτων των τριών του παιδιών.

Την ώρα που η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και οι έρευνες των αρχών να κάνουν φύλλο και φτερό όλα τα στοιχεία για να εξακριβωθεί πώς πέθαναν η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με μαρτυρία στην εκπομπή «Το Πρωινό», δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι του, δεν θέλει να έρχεται σε επαφή με κανέναν ενώ απευθύνθηκε για ψυχιατρική βοήθεια.

«Ο Μάνος αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγο 5 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, σε κάποιο συγγενικό σπίτι και μένει. Δεν βγαίνει καθόλου μέσα απ’ το σπίτι και δέχεται δυο φορές την εβδομάδα ψυχιατρική… κάνει συνεδρίες τελοσπάντων με ψυχίατρο. Αυτός έχει πιεστεί από παντού. Πέρα από το ότι ήταν υπερβολικά παρτάκιας και εγωπαθής και δεν κοίταγε πέρα απ’ τη μύτη του και τόσα χρόνια με την συγκεκριμένη γυναίκα.

Τώρα πια κατάλαβε και κατανόησε τι του έχει συμβεί. Ανησυχούν όλοι και ο πάτριος του και ο μπαμπάς του και η μαμά του, πάρα πολύ.

Εντάξει στην αρχή δεν δεχόταν ψυχολογική βοήθεια και τώρα μόνος του την ζήτησε. Δεν βγαίνει καθόλου, δεν μιλάει σε κανέναν, δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν» αποκάλυψε άνθρωπος στο περιβάλλον 30χρονου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact