ΥΓΕΙΑ

Ο πιο σέξι γιατρός απαντά: Τι σημαίνει αν δεν φεύγει μια μελανιά;

Ο Mikhail Varshavski ανακηρύχθηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι γιατρός!

Μεταξύ των εφημεριών στο νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεϊ όπου κάνει την ειδικότητά του και των δραστηριοτήτων του ιδρύματος Limitless Tomorrow που έχει ιδρύσει με σκοπό την οικονομική ενίσχυση νέων, ο εμφανίσιμος γιατρός βρήκε λίγο χρόνο για να απαντήσει σε μια συχνή απορία.

Σε συνεργασία με το Women’s Health, ο Mikhail Varshavski απαντά μέσα από βίντεο ερωτήσεις αναγνωστών σχετικά με διάφορα καθημερινά ζητήματα υγείας.

Η αναγνώστρια ρωτά: «Έπεσα προσφάτως από τις σκάλες επειδή έσπασε το τακούνι από το παπούτσι μου. Ευτυχώς δεν έσπασα ούτε στραμπούληξα τίποτα, εμφάνισα όμως μια τεράστια μελανιά στο δεξιό γλουτό μου, η οποία όλο και χειροτερεύει και πονά ακόμη. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό; Πρέπει απλώς να περιμένω να φύγει ή υπάρχει λόγος ανησυχίας και πρέπει να πάω στο γιατρό;»

Ο γιατρός συνιστά την επίσκεψη σε ειδικό, καθώς οποιαδήποτε μυοσκελετική ενόχληση που επιμένει για περισσότερο από μία εβδομάδα πρέπει να αξιολογείται αναλυτικότερα. Μια απλή κλινική εξέταση ή μια ακτινογραφία μπορούν να υποδείξουν εάν υπάρχει βλάβη που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Όσον αφορά το χρόνο επούλωσης μιας μελανιάς, ο Varshavski αναφέρει πως δεν υποχωρεί απαραίτητα σε διάστημα μίας εβδομάδας. Μπορεί να παραμείνει ορατή ακόμη και για ολόκληρες εβδομάδες ή και για μήνες. Ο πόνος και η δυσκολία στη βάδιση αποτελούν συμπτώματα που υποδεικνύουν ότι χρειάζεται περαιτέρω αξιολόγηση από το γιατρό.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact