ΕΛΛΑΔΑ

O προπονητής του άτυχου Εύζωνα που έφυγε από την ζωή: «Καλό παράδεισο τσολιά μου» [εικόνες]

Συγκινούν τα λόγια αλλά και η ανάρτηση του πάλαι ποτέ προπονητή του 24χρονου Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς, Σπύρου Θωμά που έφυγε ξαφνικά από την ζωή το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Εύζωνας και πρώην παίκτης του Προμηθέα, Σπύρος Θωμάς ένιωσε αδιαθεσία το βράδυ της Πέμπτης (21/2) και μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Σπύρος Θωμάς την Πέμπτη είχε κάνει υπηρεσία στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη χωρίς να παραπονεθεί για κάποιο πρόβλημα, ενώ μεταξύ άλλων την θλίψη τους για τον θάνατό του εξέφρασαν η ΕΣΚΑ-Η και ο Προμηθέας.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ-Η:

«Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Τάκης Τσαγκρώνης καθώς και όλα  τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΑ-Η , εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια του αθλητή ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΘΩΜΑ  που αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Ο. ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ . Επίσης αποφάσισε να κρατηθεί 1  λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ-Η μέχρι και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019».

H ανακοίνωση του Προμηθέα Πατρών αναφέρει:

«Σοκαρισμένη η Οικογένεια του Προμηθέα πληροφορήθηκε την είδηση του χαμού του Σπύρου Θωμά. Του δικού της Σπύρου. Που επί σειρά ετών φορούσε τη φανέλα του Προμηθέα και κοσμούσε με το ήθος του τον Σύλλογο. Υπάρχουν στιγμές που η λογική σταματά και τα λόγια μοιάζουν φλύαρα. Και μένει μόνο η εικόνα. Και η μνήμη. Μια τέτοια στιγμή βιώνουμε.

Καλό ταξίδι Σπύρο…»

Επίσης, η ομάδα της Πάτρας ενημέρωσε πως «Η Διοίκηση του Α.Σ.Π. Προμηθέα εκφράζει την βαθιά της οδύνη για την απώλεια του Σπύρου Θωμά και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου, στην Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών και θα παραστεί σε αυτή σύσσωμη η Οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας. Ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική εκδήλωση στα γήπεδα του Προμηθέα από 15:00 – 17:00, ενώ το προγραμματισμένο αυριανό κλειστό προπονητικό φιλικό της Ανδρικής ομάδας κόντρα στον Πανιώνιο ΓΣΣ θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα».

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της ομάδας εφήβων της Παναχαϊκής το 2010 με τον άτυχο Σπύρο να ξεχωρίζει και τα λόγια: «Καλό παράδεισο τσολιά μου.!!!!!! Υπομονή και δύναμη στην οικογένεια σου», ο Μάρκος Μυκωνιάτης αδυνατεί να πιστέψει την απώλεια του νεαρού.

Αντιστοίχως, η ομάδα του αποτίει φόρο τιμής στον νεαρό κάνοντας λόγο για ένα σπουδαίο ταλέντο και ένα εξαιρετικό παιδί.

«Ένα σπουδαίο ταλέντο της ακαδημίας μπάσκετ της Παναχαϊκής και εξαιρετικό παιδί, ο Σπύρος Θωμάς είναι ο 24χρονος εύζωνας που πέθανε αιφνίδια χθες βράδυ…!!!
Μέλος της σπουδαίας φουρνιάς με Μασούρα, Πατσαρούχα, Νικολάου, Ψάρρη, Μαγγιώρο, Κάντα, Κατσή και τα άλλα παιδιά που είχαν βγει 4οι στο πρωτάθλημα εφήβων στην ΕΣΚΑ-Η (σεζόν 2009-10), με προπονητή τον Μάρκο Μυκωνιάτη. Ο Σπύρος ποτέ δεν αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα λόγω… προπονητή και έφυγε πικραμένος από τους “ροσονερι”… Χαρακτήρας – διαμάντι και υπέροχος αθλητής. Απλά απίστευτο….!!!!», αναφέρει η ανάρτηση, την οποία συνοδεύει η φωτογραφία της ομάδας.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact