ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώτος οίκος ανοχής αποκλειστικά με… σeξ dolls έφερε γκρίνιες

Οι εκδιδόμενες γυναίκες φοβούνται ότι θα χάσουν τις δουλειές τους

Η ιδιαίτερη επιχείρηση που επέλεξε να ανοίξει ένας 40χρονος επιχειρηματίας στο Γκέιτσχεντ της Μεγάλης Βρετανίας έχει προκαλέσει πανικό μεταξύ του ανδρικού πληθυσμού, αλλά και γκρίνιες και ανησυχίες σε άλλους.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παροχής σεξουαλικών βοηθημάτων, «Lovedoll UK» άνοιξε σε μία βιομηχανική περιοχή τον πρώτο οίκο ανοχής αποκλειστικά με σeξ dolls.

To μότο του Γκράχαμ (δεν έδωσε το πλήρες του όνομα) είναι «δοκίμασε πριν αγοράσεις». Έχει βάλει κανονικό τιμοκατάλογο για τις υπηρεσίες της… κούκλας στα 56 ευρώ ενώ αν θελήσει κάποιος να τη αγοράσει θα πρέπει να δαπανήσει έως και 2.200 ευρώ.

«Το κάνουμε αυτό για να πείσουμε κάποιον πελάτη που είναι στο μεταίχμιο να αγοράσει μία κούκλα να το αποφασίσει», τόνισε ο Γκράχαμ στη Daily Star, ενώ πρόσθεσε ότι «από την αρχή είχαμε τεράστια ανταπόκριση».

Υπάρχει ωστόσο και ένας κλάδος εργαζομένων στη βιομηχανία του σεξ που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες με μία τέτοια προοπτική. Αυτές είναι οι ζωντανές εκδιδόμενες γυναίκες, οι οποίες ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί του και του έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά.

Ο Γκράχαμ όμως απαντά στους φόβους λέγοντας: «Έχω μιλήσει με γραφεία συνοδών που μου έχουν εκφράσει τον φόβο τους. Εγώ τους είχα ενημερώσει ότι θα έρθω στην περιοχή και ποιο ήταν το πλάνο μου. Ειλικρινά ωστόσο δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνονται. Αυτή η βιομηχανία χρειάζεται όραμα και αυτοί δεν το έχουν».


Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact