ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ο Σεργουλόπουλος βάφτισε τον γιο του. Και το όνομα αυτού, Γιώργος!

Και το όνομα αυτού, Γιώργος! Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βάφτισε τον μονάκριβο γιο του προχθές στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Εκάλη, με καλεσμένους τους αγαπημένους φίλους του. Μία μέρα μετά τα γενέθλιά του και λίγο προτού αρχίσει η νέα τηλεοπτική χρονιά, ο παρουσιαστής του Star συγκέντρωσε τους φίλους του, προκειμένου να ζήσουν μαζί την πρώτη σημαντική στιγμή του μικρούλη, που γεννήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Νονές ήταν δύο στενές φίλες του Φώτη, η Μαρία Μπακοδήμου και η Νικόλ Ράφα, οι οποίες έδωσαν στον Γιώργο το όνομα του παππού του, πατέρα του Σεργουλόπουλου, που έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2013.

Με τη Μαρία Μπακοδήμου η φιλία τους μετράει περίπου είκοσι πέντε χρόνια, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της δραματικής σχολής στην οποία σπούδασαν, κι έχουν μοιραστεί μαζί όλες τις δύσκολες και χαρούμενες στιγμές της ζωής τους. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που… κουμπαριάζουν, αφού και ο Φώτης έχει βαφτίσει τον μικρό γιο της Μαρίας, Αρη.

Οι καλεσμένοι

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πρόσωπα που ο παρουσιαστής αγαπάει και νιώθει «οικογένειά» του, όπως η Αννα Βίσση και η Ελληνοαμερικανίδα στιλίστρια Πατρίτσια Φιλντ, η οποία έχει βάλει την υπογραφή της σε μεγάλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, όπως τα «Sex and the City» και «Ο διάβολος φορούσε Prada».

Αν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος προτιμά να κρατά τις προσωπικές στιγμές του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εκείνη που… πρόδωσε τα ευχάριστα ήταν η Κατερίνα Καραβάτου, που έβγαλε μάλιστα selfie με τον ευτυχή πατέρα, αλλά και τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη. Βέβαια και οι υπόλοιποι καλεσμένοι δεν πήγαν πίσω στα… ποσταρίσματα, αν και τα… σκήπτρα των αναρτήσεων κράτησε η νονά Νικόλ, η οποία ανέβασε στο facebook φωτογραφίες από το πάρτι που έγινε μετά το μυστήριο, στο Shamone. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη… επίσημη εμφάνιση του μικρούλη Γιώργου είχε γίνει στη βάφτιση του Νικόλα, γιου της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά, στις αρχές Αυγούστου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact