ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ο Τομ Κρουζ θα κάνει εξορκισμό στην δαιμονισμένη κόρη του!

Ο Τομ Κρουζ έχει να δει την κόρη του Σούρι από τον Σεπτέμβριο του 2013, επειδή η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, στην οποία ανήκει, τον έχει πείσει ότι το παιδί βρίσκεται υπό την επήρεια ενός «κακού πνεύματος».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα RadarOnline, που δημοσιοποίησε πρώτη το θέμα, ο ηθοποιός σχεδιάζει να λύσει τα μάγια υποβάλλοντας τη 10χρονη κόρη του σε «εξορκισμό»!

Αν και εκπρόσωπος του Κρουζ έσπευσε να διαψεύσει αυτήν την πληροφορία, το site επικαλούμενο πηγή από την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας υποστηρίζει ότι ο 53χρονος πρωταγωνιστής των ταινιών «Mission Impossible» έχει υποστεί πιέσεις από τους πνευματικούς καθοδηγητές του ώστε να πιστεύει ότι η Σούρι είναι κακή κόρη. Παρά ταύτα, νιώθει την ανάγκη να επανασυνδεθεί με την κόρη του, είναι όμως αποφασισμένος αυτό να το κάνει μόνον αφότου η Σούρι περάσει μια διαδικασία που μοιάζει πολύ με εξορκισμό.

Συμμορφώνεσαι στις απαιτήσεις

Ο Γκάρι Μόρχεντ, πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Κρουζ, κατηγορεί τον ηγέτη της Εκκλησίας Ντέιβιντ Μισκάβιτζ ότι ήταν αυτός που έπεισε τον Κρουζ ότι το μόνο βιολογικό παιδί του έχει καταληφθεί από ένα πνεύμα που ονομάζεται Thetan. Εξηγεί δε: «Οταν φτάσεις στη νοοτροπία που βρίσκεται πια ο Τομ, δεν χρειάζεσαι και μεγάλη πειθώ. Είναι το σημείο που πιστεύεις ότι η Εκκλησία είναι απολύτως σωστή και συμμορφώνεσαι στις απαιτήσεις της».

Το RadarOnline επικαλούμενο παλιότερες πληροφορίες του υποστηρίζει ότι οι σαϊεντολόγοι έχουν βάλει στον στόχο τη Σούρι για να εκδικηθούν την Κέιτι Χολμς επειδή απομακρύνθηκε από την Εκκλησία. Θεωρούν αυτήν την ενέργειά της μεγάλο έγκλημα και και επειδή η Σούρι είναι κόρη μέλους που αποσκίρτησε θεωρείται Πιθανή Πηγή Προβλημάτων (PTS), γι’ αυτό και απαιτήθηκε από τον Κρουζ να κόψει κάθε επικοινωνία μαζί της.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact