ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ο Χαϊκάλης παίρνει θέση στην κόντρα Λαζόπουλου – Γερασιμίδου

Θέση για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελένη Γερασιμίδου πήρε ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» υποστήριξε τον Λάκη Λαζόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ο Λάκης ήταν φίλος, έχουμε συνεργαστεί, κρατάω τις καλύτερες αναμνήσεις, παρότι είχαμε και δυσάρεστες στιγμές που ξέρω ότι δεν ήταν ευθύνη του Λάκη, ήταν άλλα πράγματα στη μέση. Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Λάκη, ούτε είχαμε ποτέ αντιπαράθεση. Η τέχνη δεν μπαίνει σε παιχνίδια με την πολιτική. Δεν μπορείς να μπεις σε τέτοιες αντιπαραθέσεις. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Μακάρι ο Λάκης να έκανε σάτιρα στους ΑΝΕΛ, θα κάναμε και πλάκα.

Ο αυτοσαρκασμός είναι πολύ ωραίο πράγμα. Ο Λαζόπουλος είναι ένας εκφραστής της λαϊκής αντίληψης για τα πράγματα. Έχει κατακεραυνώσει τον ΣΥΡΙΖΑ πολλές φορές, συμπαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι πολιτικά κάπου ανήκουμε. Δεν το έχει βάλει αυτό σε μια παράμετρο. Είναι ένα πολιτικοποιημένο πρόσωπο και θες και κομματικοποιημένο, καμία αντίρρηση. Λέει τα πράγματα όπως είναι. Κάνει πολιτική καταγραφή στα πράγματα, χτυπώντας ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Απάντηση όμως έδωσε και στον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη που πρόσφατα τον κατηγόρησε ότι παράτησε μια παράσταση: «Να κατηγορήσω τον Γιαννάκη που είναι πολύ γλυκό παιδί; Αλλά όταν δεν ξέρει κάτι, να μην ανοίγει το στόμα του να μιλάει. Αν κάποιος ξέρει κάτι τεκμηριωμένα, να βγει και να κάνει κριτική στον Χαϊκάλη. Εγώ δεν θα βγω ποτέ να μιλήσω για κάποιον κι αν το έχω κάνει και έχω αδικήσει, ζητάω δημόσια συγγνώμη. Αλλά όταν έχω μια άποψη, την έχω τεκμηριωμένη. Δεν εγκατέλειψα την παράσταση. Λόγω της αποχώρησης της Άννας Παναγιωτοπούλου, μπήκαμε με καθυστέρηση, ο Ρήγας είχε το βράδυ παράσταση, έπρεπε να κάνει το μεσημέρι πρόβες, εγώ είχα γυρίσματα με τους ‘Συμμαθητές’. Βάλαμε κάτω τις πρόβες και είδαμε ότι οι παράμετροι δεν λειτουργούν για να γίνει η παράσταση.

Μετά έγινε και μια απαίτηση της Άννας να πάρει το έργο, μπήκαν σε μια αντιδικία και το πράγμα σταμάτησε. Δεν είναι ότι ο Χαϊκάλης παράτησε το έργο. Δεν κρατάω κακία στον Γιάννη, είναι γλυκό παιδί, αλλά καμιά φορά όταν ανοίγεις το στόμα σου να κάνεις κριτική για άλλους θα πρέπει να το ψάξεις πολύ καλά. Δεν μπορώ να βγω να στιγματίσω τον οποιονδήποτε».

Πηγή: zappit.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact