ΚΟΣΜΟΣ

Οι 5 ανατριχιαστικές προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2023

Πέντε ανατριχιαστικές προφητείες για το 2023 έχει κάνει ο γνωστός Γάλλος αστρολόγος, Νοστράδαμος.

Μετά την πρόβλεψη ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ επρόκειτο να παραιτηθεί από τον θρόνο λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του από τη στιγμή που πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ, οι πιστοί οπαδοί του Νοστράδαμου ανέλυσαν τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί μέσα στο 2023 από τις προβλέψεις του Γάλλου.

Πρώτον, ο πόλεμος στην Ουκρανία που προκλήθηκε από την ρωσική εισβολή, σύμφωνα με τον Νοστράδαμο θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις και θα εξελιχθεί σε Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η πρόβλεψη βασίζεται σε μια φράση του Γάλλου, η οποία λέει: «Επτά μήνες ο Μεγάλος Πόλεμος, οι άνθρωποι θα πεθάνουν από την κακία».

Ωστόσο, ο Γάλλος αστρολόγος θα μπορούσε να αναφέρεται στη διαμάχη της Νοτιοανατολικής Ασίας μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν και στην πιθανότητα συγκρούσεων που σχετίζονται με πυρηνικά.

Η σύγκρουση θα μπορούσε να κινδυνεύσει να κλιμακωθεί αφού οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα αυξήσουν την υποστήριξή τους προς την Ταϊβάν, εγκρίνοντας ένα νομοσχέδιο 6,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την υποστήριξη της άμυνας της χώρας ενάντια στην Κίνα.

Ωστόσο, αν κάποιος ζει στη Ρουέν, μια πόλη που βρίσκεται στη βόρεια Γαλλία, μπορεί να αναπνέει με ανακούφιση, καθώς σύμφωνα με την πρόβλεψη του Νοστράδαμου δεν θα απειληθεί.

Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου πάντως, δεν αφορούν μόνο καταστροφές. Ο Γάλλος αστρολόγος έγραψε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια τεράστια ανακάλυψη στο διάστημα μέσα στο 2023.

Συγκεκριμένα ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να επισκεφτούν τον Άρη τον επόμενο χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Ο Νοστράδαμος έχει προφητεύσει και τον Πάπα Φραγκίσκο λέγοντας ότι ο θρησκευτικός ηγέτης θα παραιτηθεί έως το 2023, με κάποιον άλλο απειλητικό ηγέτη να παίρνει τη θέση του.

«Στον άγριο διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας, θα κάθεται ο Πέτρος ο Ρωμαίος, που θα καθοδηγήσει τα πρόβατα σε πολλές δοκιμασίες και όταν αυτά τελειώσουν, η πόλη των επτά λόφων θα καταστραφεί, και ο τρομερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους του. Το Τέλος», αναφέρει.

Τέλος ο αστρολόγος προέβλεψε ότι ολόκληρος ο κόσμος θα αλλάξει με σημαντικό τρόπο ή απλώς θα είναι το «τέλος των καιρών», ανάλογα με το πως το αξιολογεί ο καθένας.

Ο Νοστράδαμος κάνει λόγο επίσης, για μια «νέα παγκόσμια τάξη» που θα δει τη συμμαχία δύο δυνάμεων -εν δυνάμει άνδρα και γυναίκα- να ενώνονται. Προφανώς, αναφέρεται στην ισότητα των δύο φύλων, κάτι που προβλέπει πάντως, ότι δεν θα διαρκέσει πολύ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact