ΙΣΤΟΡΙΑ

Οι απόγονοι των ισχυρών του πλανήτη και η ιδιαίτερη μοίρα τους

Γκαλίνα Μπρέζνιεφ: Σκανδαλώδη ζωή με άφθονο αλκοόλ και πάρτι

gkfksdfongsgsgs1a

Η κόρη του άλλοτε ισχυρού άντρα της ΕΣΣΔ δεν είχε μάλλον ποτέ ευκαιρία για μια καλή ζωή. Η Γκαλίνα, γνωστή επίσης ως Μπρέζνιεβα, ως κόρη του φιλόδοξου και πανίσχυρου Λεονίντ υποχρεώθηκε από μικρή να ζει μια ζωή στο περιθώριο και την απομόνωση, πάντα κάτω από την έγκριση του πατρός της. Παρά το γεγονός ότι ο Λεονίντ της εκχώρησε κάποια στιγμή κάποιες ελευθερίες, του τύπου να οδηγεί όπου και όποτε ήθελε τη Μερσεντές της, κρατούσε διαχρονικά τα γκέμια της ζωής της, ειδικά στα αισθηματικά της.

Κάποια στιγμή η Γκαλίνα αποφάσισε να αψηφήσει τους περιορισμούς του πατέρα της, όταν ξεκίνησαν τα οικογενειακά προβλήματα. Η ίδια είχε ως νεαρή μεγάλο πρόβλημα με τους περιορισμούς του σοβιετικού καθεστώτος και το έριξε στο πάρτι και το αλκοόλ, όπως και πολλοί ακόμα γόνοι ισχυρών αντρών της χώρας. Ο αλκοολισμός και οι δημόσιες εκδηλώσεις της ντρόπιαζαν τον Λεονίντ, που την ήθελε πρότυπο σοβιετικής ηθικής, και όσο προσπαθούσε να τη μαζέψει τόσο ξέφευγε η κατάσταση από οποιαδήποτε έννοια ελέγχου.

Το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο όταν η 22χρονη Μπρέζνιεβα το έσκασε με έναν ακροβάτη του τσίρκου, αν και ο πανταχού παρόντας Λεονίντ θα τους έβρισκε σύντομα και θα τους χώριζε βιαίως. Αυτό ήταν! Η Γκαλίνα απέκτησε έναν παράλογο θαυμασμό, όπως θα πει αργότερα, για τους καλλιτέχνες του τσίρκου και παντρεύτηκε αρκετούς από δαύτους. Ο Μπρέζνιεφ ήταν πάντα παρόντας για να ακυρώνει τους γαμήλιους όρκους, αν και δεν θα ξέφευγε από τη μοίρα της κόρης του: ο Λεονίντ πέθανε το 1982 καταμεσής ενός σκανδάλου που συγκλόνισε την Ένωση και περιλάμβανε μια διαβόητη υπόθεση λαθρεμπορίου στο οποίο εμπλεκόταν ο τότε σύντροφος της Γκαλίνα, άλλος ένας καλλιτέχνης του τσίρκου.

Παρά το γεγονός ότι πια είχε την πολυπόθητη ελευθερία της, η ζωή της δεν δικαιώθηκε ποτέ: πέθανε το 1998, σε ηλικία 69 ετών, ως αλκοολική και περιθωριακή σκιά του παλιού εαυτού της…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact