ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι γελοιότητες των Τούρκων για Μαρινάκη και οι γελοίοι των Αθηνών που τις αναπαράγουν

Έκανε μια δήλωση ο Μαρινάκης, μετά το 3-0 επί της Φενέρ, ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε μια νίκη στην πόλη μας, την Πόλη εννοούσε και το συνδύασε με το μπάσκετ κι οι Τουρκαλάδες το έκαναν σημαία.

Μιλάμε για τον τουρκικό Τύπο, που πιο προσκυνημένος και ανελεύθερος, πεθαίνεις.

Ψάχνονται πάλι αυτόν καιρό για τσαμπουκάδες στο Αιγαίο και βρήκανε αφορμή με τις δηλώσεις του Μαρινάκη. Μια χαρά τους έκατσε. Για το μπάσκετ και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ το 2012 μιλούσε ο Μαρινάκης, για εθνικιστικές τάσεις του γράφουν οι Τούρκοι. Αυτοί κι αν πουλάνε σανό στο λαό τους.

Κι αυτή την γελοιότητα των Τούρκων, αντί να τον αποδοκιμάσει ο ελληνικός Τύπος, το κάνανε κι αυτοί σημαία. Φυσικά, τα παιδιά του Σαββίδη στο γνωστό Σαββιδοτεχνείο. «Βράζουν οι Τούρκοι» σου λένε. Μάλιστα. Στα παπάρια μας αν βράζουν ακόμα ή σταμάτησε το βράσιμο στην κατσαρόλα.

Δηλαδή, αυτοί που βράζουν κάθε μέρα με το Αιγαίο, που ο Ερντογάν ζητάει το μισό, μιλάμε για «γαλάζιες πατρίδες», που απειλούν με μπούκα στα νησιά, που μπούκαρα στα Ίμια, που σκότωσαν τον Ηλιάκη και τα παιδιά στα Ίμια, να τους δικαιώσουμε κι από πάνω για μία δήλωση άσχετη, που την πήραν και την έκαναν προπαγάνδα;

Ο Σαββίδης είναι πατριώτης υποτίθεται. Πώς αφήνει και γράφονται τέτοια πράγματα; Δεν είναι σαν έναν μαλάκα με περικεφαλαία, που έγραφε ότι με την αγορά των Ραφάλ από την Γαλλία, η Τούρκοι χρειάζονται 40 λεπτά για να φτάσουν στην Αθήνα κι όχι μισή ώρα.

Αυτός ο γκραν μαλάκας που νομίζει ότι πουλάει πνεύμα όπως κάποτε η εφημερίδα του που έκλεισε, το παίζει προοδευτικός και καλά και μιλάει για «στρατόκαυλους». Κι άμα μπουκάρουνε οι Τούρκοι, ποιους θα παρακαλάει να τον σώσουν; Αυτοί, που τώρα αποκαλεί στρατόκαυλους. Μιλάμε για βλαμμένο παιδί. Πειραγμένο, που νομίζει ότι είναι προοδευτικός. Λες κι υπάρχει άνθρωπος πάνω στη γή που να θέλει πόλεμο. Τόσο αφελής. Ούτε καν βλάξ.

Ξέφυγα, όμως. Για τον Μαρινάκη σου έλεγα. Νομίζουν αυτά τα χαρωπά χαζά, ότι του κάνανε τα μούτρα κρέας του Μαρινάκη. Ότι τον στριμώξανε με τις παπαριές τους.

Να τι γράψανε οι Τούρκοι: «Αυθάδης δήλωση από πλευράς Ολυμπιακού», είναι ο τίτλος του άρθρου της Fotomac που σημειώνει: «Στον δεύτερο αγώνα του UEFA Europa League για τον 4ο όμιλο, η Φενέρμπαχτσε έχασε με 3-0 από τον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του ελληνικού συλλόγου έκανε μετά το τέλος του αγώνα μια σκανδαλώδη δήλωση πως ήταν πολύ σημαντικό μια τέτοια νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στη δική μας πόλη».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Yenisafak, που κάνει λόγο για «άσεμνο μήνυμα με αλαζονικές εκφράσεις», ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις του έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τους Τούρκους στα social media και στο #marinakis.

Πηγή: iapopsi.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact