ΚΟΣΜΟΣ

Οι γηραιότεροι υπερτυχεροί του Λόττο της Αγγλίας ήξεραν ανέκαθεν πως θα κέρδιζαν

Ένας 87χρονος παππούς και μια 82χρονη γιαγιά είδαν την τύχη να τους χαμογελά έστω και τώρα

Ο βετεράνος της RAF, Dennis Banfield, βρήκε τα έξι νούμερα που χρειαζόταν για να βάλει στο χέρι 18 εκατ. λίρες (20 εκατ. ευρώ), αν και από το 1994 που ξεκίνησε να παίζει συστηματικά Λόττο το έλεγε στα παιδιά του πως ήταν «απλώς θέμα χρόνου» να κερδίσει!

Ο ηλεκτρολόγος Dennis έβαλε βέβαια τα κλάματα κατά τη συνέντευξη Τύπου για τη νίκη του, καθώς πέρασε ένα καλό μέρος της ζωής του κυνηγώντας την τύχη. Λίγο μόλις καιρό πρωτύτερα, η σύζυγός του Shirley του είχε πει να σταματήσουν επιτέλους να χάνουν τα λεφτά τους, καθώς «δεν θα κερδίσουμε ποτέ και τίποτα».

Στη συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξή τους, ο παππούς είπε πως το καλύτερο με τη νίκη του είναι το γεγονός πως μπορεί τώρα να εξασφαλίσει οικονομικά τις κόρες του, την 54χρονη Tina και την 51χρονη Karen. Όσο για το πώς το γιόρτασαν, η Shirley μας λέει πως δεν έκαναν «τίποτα σπέσιαλ», αλλά και πως η εγγονή της δεν πίστευε με τίποτα τη νίκη τους, λέγοντάς της «γιαγιά, δεν είναι Πρωταπριλιά».

ggdgd

Το ζευγάρι που θα γιορτάσει την 61η επέτειο του γάμου του τον ερχόμενο μήνα αποκαλύπτει επίσης πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το σπίτι που πέρασε μισό αιώνα ζωής, το σκέφτονται όμως να αγοράσουν ένα μικρότερο σπιτάκι για τα γηρατειά τους. Ναι, ένα μικρότερο σπιτάκι!

Όσο για τον Dennis, προσθέτει πως ένας σοφέρ είναι «αρκετά δελεαστικός», καθώς αυτός ο πόνος στο γόνατό του δεν του επιτρέπει να οδηγεί όπως θέλει. Το καλύτερο πάντως αναφορικά με την τύχη-βουνό τους είναι πως θα μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο και να περάσουν όσα χρόνια τους χαρίσει ο Θεός χωρίς σκοτούρες. Αλλά και να πάρει επιτέλους εκείνο το νέο κοστούμι που είχε βάλει στο μάτι!

Τελειώνοντας, λέει πως θα χωρίσουν τα εκατομμύρια στα τρία, ένα μερίδιο για κάθε κόρη τους και ένα για το ηλικιωμένο ζευγάρι, καθώς αυτοί ιδιαίτερες ανάγκες δεν έχουν…


Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact