ΕΛΛΑΔΑ

Οι μυστηριώδεις συμπτώσεις που εξετάζουν οι αρχές για τους θανάτους των 3 κοριτσιών

Την άκρη του νήματος στο θρίλερ σχετικά με τον θάνατο σε τρία χρόνια των τριών αδερφών της οικογένειας στην Πάτρα αναζητούν οι Αρχές.

Η οικογένεια από την πλευρά της έχει ζητήσει με ανακοίνωση της να μπει τέλος στη σεναριολογία ενώ έχει δώσει και απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου των κοριτσιών.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Mega, o αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, η αστυνομία εξετάζει τις συμπτώσεις που υπάρχουν στην υπόθεση και προσπαθεί να βρει εξηγήσεις. Οι συμπτώσεις αφορούν τον θάνατο των κοριτσιών από αιφνίδιο θάνατο, τις συνθήκες θανάτου χωρίς την παρουσία γιατρών και τις ενδείξεις από τον απινιδωτή.

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή, μία ακόμα σύμπτωση πυο εξετάζουν οι αρχές είναι ότι και οι τρεις θάνατοι συνέβησαν Σάββατο ή Κυριακή όπως και άλλα ιατρικά περιστατικά που συνέβησαν στα κορίτσια. Όπως ανέφερε τα Σαββατοκύριακο υπάρχει μικρότερη παρουσία ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, με ό,τι και να σημαίνει αυτό.

Ακόμα υπάρχουν ιατρικά ζητήματα στο οικογενειακό περιβάλλον όπως και νοσηλείες που εξετάζονται. Ένα από τα σοβαρά αυτά συνέβη πριν αποβιώσει η Ίριδα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact