ΚΟΣΜΟΣ

Οι Ουκρανοί είπαν ότι θα καταστρέψουν τη Γέφυρα της Κριμαίας και οι Ρώσοι «φρίκαραν»

«Οι δηλώσεις του Κιέβου σχετικά με τη δυνατότητα πραγματοποίησης πληγμάτων στην Κριμαία δείχνουν ότι η αποναζιστικοποίηση και η αποστρατιωτικοποίηση θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε όλη την επικράτειας της Ουκρανίας», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram ο Αντρέι Κλίσας, πρόεδρος της Επιτροπής Συνταγματικής Νομοθεσίας του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου.

Επιπλέον, ο υποστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Ντμίτρι Μαρτσένκο δήλωσε ότι η γέφυρα της Κριμαίας θα γίνει ο νούμερο ένα στόχος εάν τα ουκρανικά στρατεύματα προμηθεύονταν τα κατάλληλα όπλα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

Το Σάββατο, ο Αλεξέι Αρέστοβιτς, σύμβουλος του επικεφαλής του γραφείου του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε ότι η Ουκρανία μπορεί να επιτεθεί στη Γέφυρα της Κριμαίας «μόλις εμφανιστεί η πρώτη τεχνική πιθανότητα».

Αντρέι Κλίσας στο Telegram

«Οι απειλές από την ουκρανική χούντα για επίθεση στην Κριμαία ή στη γέφυρα της Κριμαίας επιβεβαιώνουν μόνο ότι η αποναζιστικοποίηση και η αποστρατικοποίηση θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Ουκρανία», έγραψε ο Κλίσας.

Κατά τη γνώμη του, διαφορετικά η απειλή για το έδαφος, τις υποδομές και τους πολίτες της Ρωσίας θα παραμείνει μόνιμα.

Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας ενημέρωσε ότι θα δώσει νομική αξιολόγηση των δηλώσεων Ουκρανών αξιωματούχων.

Η αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας Ειρήνα Γιαρόβαγια συνέκρινε τις δηλώσεις τους με τη χαρακτηριστική συμπεριφορά των τρομοκρατών, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.

Πηγή: Moskovskiy komsomolets μέσω ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact