ΕΛΛΑΔΑ

Οκτώ μήνες φυλάκιση στον τουρίστα που γρονθοκόπησε ξεναγό στην Κνωσό και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωτο Ηρακλείου στον Ολλανδό τουρίστα, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης φέρεται να ξυλοκόπησε ξεναγό στην Κνωσό.

Ο τουρίστας, παρότι αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες, δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του cretapost.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Σημειώνεται πως όλα έγιναν όταν ο ξεναγός με δύο τουρίστες επιχείρησε να περάσει τον ξύλινο διάδρομο που ενώνει σημεία του ανακτόρου. Τότε μπροστά του βρέθηκε ένας οξύθυμος τουρίστας, ο οποίος ουσιαστικά χωρίς λόγο, άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Οπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Ράδιο Κρήτη,ο ξεναγός «βγήκε έξω από τον χώρο και κρατούσε τα δόντια του στο χέρι».

Στο σημείο άμεσα έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν το θύτη, την ώρα που το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τρία σπασμένα δόντια και τραύμα στα χείλη που χρειάστηκε οκτώ ράμματα για να κλείσει.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact