ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις – Τι δείχνουν τα αποτελέσματα DNA στη Γεωργία Μπίκα

Την Παρασκευή αναμένεται να παραδοθεί στην ανακρίτρια η τελική έκθεση με τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη που πήρε τεράστιες διαστάσεις και από το κύμα συμπαράστασης που ξέσπασε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τις τοξικολογικές από ελληνικό εργαστήριο και την Παρασκευή αναμένεται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη τα αποτελέσματα που εστάλησαν στο ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης και έτσι θα βγει και το τελικό πόρισμα για το εάν ανιχνεύθηκαν και ποιες ουσίες στα ούρα της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν άμεσα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και αφορούν όλες τις ναρκωτικές ουσίες που είναι γνωστές στην Ελλάδα.

Ακόμη και αν τα αποτελέσματα από τη Βέρνη για κάποιον λόγο καθυστερήσουν, στην ανακρίτρια θα παραδοθεί η τελική έκθεση με τα αποτελέσματα του ελληνικού εργαστηρίου. Η τακτική ανακρίτρια βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ιατροδικαστές που χειρίζονται την υπόθεση για κάθε νέο στοιχείο που προκύπτει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact