ΕΛΛΑΔΑ

Ομολόγησε ο αδελφοκτόνος του Βόλου: Τον σκότωσα χτυπώντας τον με ένα τηγάνι στο κεφάλι

Ομολόγησε τελικά ο 41χρονος τη δολοφονία του 37χρονου αδελφού του, χθες τα ξημερώματα στη Μαγνησία.

Ο 41χρονος είχε σκηνοθετήσει ληστεία, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε από τις Αρχές ύποπτος, προσήχθη και τελικά ομολόγησε πως με ένα τηγάνι δολοφόνησε τον αδελφό του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ο δράστης δήλωσε ότι βρισκόταν μαζί με τον αδελφό του σπίτι του και ενώ είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ο αδελφός του, κάποια στιγμή, του επιτέθηκε και ο ίδιος για να αμυνθεί πήρε ένα τηγάνι από την κουζίνα και τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον έβγαλε έξω από το σπίτι, για να πάρει αέρα, γιατί νόμιζε ότι είχε λιποθυμήσει!

Στη συνέχεια ο αδελφοκτόνος δήλωσε ότι ζαλισμένος από το ποτό έπεσε για ύπνο και το πρωί που ξύπνησε συνειδητοποίησε τι είχε γίνει.

Αρχικά ο δράστης υποστήριζε στους αστυνομικούς ότι είχαν πέσει θύματα ληστείας τριών αγνώστων οι οποίοι και σκότωσαν τον αδελφό του, αλλά επειδή η κατάθεσή του είχε αντιφάσεις, τελικά μετά από 24 ώρες ομολόγησε ότι ο ίδιος ήταν ο δράστης της δολοφονίας.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact