ΖΩΔΙΑ

One Night Stand: Τα ζώδια που λένε «ναι» και εκείνα που λένε «όχι»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν του αρέσει το σεξ, αλλά ο έρωτας. Έτσι λοιπόν, ο Καρκίνος θέλει το συναίσθημα και το ρομάντζο για να ικανοποιηθεί! Δεν κάνει σεξ της μιας βραδιάς, δεν το εγκρίνει σαν επιλογή και τον πιάνουν και οι ανασφάλειές του, όταν θα του μπει στο μυαλό ότι το άτομο που γνώρισε μπορεί να θέλει να βρεθούν στο κρεβάτι για μία και μόνο φορά! Ωστόσο, επειδή σε όλους μας έχει τύχει η στιγμή να κάνουμε σεξ για μία βραδιά, έτσι και ο Καρκίνος θα κάνει one night stand, αν προσπαθεί να ξεχάσει έναν έρωτα που τον σημάδεψε ή, πολύ απλά, γιατί έπεσε θύμα μίας γνωριμίας που του έταξε “λαγούς με πετραχήλια” και τελικά αυτό που ήθελε ήταν μόνο μία βραδιά για να περάσει καλά.

ΛΕΩΝ

Ο άνδρας Λέων θα καυχηθεί πολλές φορές στους κολλητούς του για τις γυναίκες που έχει ρίξει στο κρεβάτι του απλά και μόνο για μία βραδιά, αλλά μην νομίζεις ότι του λέει κάτι το σεξ της μιας βραδιάς. Σίγουρα κάποιες στιγμές του τυχαίνει και το επιδιώκει απλά και μόνο για να επιβεβαιωθεί, αλλά στην ουσία το αποφεύγει γιατί τον κάνει να αισθάνεται άδειος. Ειδικά γυναίκα Λέων το αποφεύγει και δεν της αρέσει να κάνει σεξ μόνο για ένα βράδυ, θέλει ο άντρας με τον οποίο θα ερωτοτροπήσει στην συνέχεια να την κυνηγήσει και να την θέλει ακόμα περισσότερο… Επομένως θα αποφύγει το one night stand γιατί δεν την εκφράζει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, έτσι ο Παρθένος, όταν παίρνει την απόφαση να κάνει σεξ για μία βραδιά, θα το δηλώσει, θα το πει ευθέως και δεν θα αφήσει στον άλλο τα περιθώρια να ελπίζει για κάτι διαφορετικό. Μπορεί να έχεις διαβάσει ότι ο Παρθένος είναι ο σεμνότυφος του ζωδιακού, έφτασε όμως τώρα η στιγμή να μάθεις ότι αυτό το ζώδιο κάνει one night stand και μάλιστα το επιδιώκει. Όταν περνά στη ζωή του φάσεις, που δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν και δεν νιώθει έτοιμος να ανοιχτεί συναισθηματικά σε μία νέα σχέση, ή πολύ απλά έχει βάλει άλλους στόχους στη ζωή του, θα αποφύγει τα συναισθηματικά μπερδέματα και θα επιδιώξει μονάχα την ερωτική απόλαυση…

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός βλέπει ανάλαφρα την ερωτική του ζωή, ωστόσο για να κάνει σεξ, έστω και αν είναι για μία βραδιά, θα πρέπει να έχει υπάρξει έντονο φλερτ, θα πρέπει κάποιος/α να έχει εξιτάρει τον ερωτισμό του και να τον έχει βάλει στο τριπάκι να θέλει να ξεφύγει από τα όριά του! Αυτό το ζώδιο θα κάνει σεξ της μιας βραδιάς, επειδή παρασύρθηκε από την ερωτική έξαψη της στιγμής, ωστόσο έχουμε να κάνουμε με τον “σχεσάκια” του ζωδιακού, έτσι μετά από το one night stand θα νιώσει τύψεις και ενοχές που ενέδωσε στις ερωτικές του ορέξεις, ενώ αυτό που στην ουσία ψάχνει είναι έναν..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το αγαπημένο σπορ ενός Σκορπιού δεν είναι άλλο από το σεξ… Στη ζωή του, του αρέσει να γεύεται πολλές ερωτικές εμπειρίες και μία από αυτές είναι φυσικά και το one night stand, δηλαδή το σεξ της μίας βραδιάς, που μπορούμε να πούμε ότι τον ξεσηκώνει και το επιδιώκει! Οι λόγοι που θα θελήσει να ερωτοτροπήσει για ένα και μόνο βράδυ είναι πολλοί: α) μπορεί να θέλει να εκδικηθεί το πρώην ταίρι του, β) πιθανότατα να νιώσει μία ξαφνική ερωτική έλξη, η οποία όμως σύντομα θα σβήσει μόλις πάρει αυτό που θέλει, γ) θέλει απλά να ζήσει την εμπειρία του περιστασιακού σεξ! Προσοχή όμως, γιατί ένας Σκορπιός, ακόμα και αν θέλει να κάνετε σεξ μόνο για ένα βράδυ, δεν θα το πει… αλλά θα λειτουργήσει τεχνηέντως, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact