ΖΩΔΙΑ

One Night Stand: Τα ζώδια που λένε «ναι» και εκείνα που λένε «όχι»

Όλοι γνωρίζουμε πως το… ευκαιριακό κρεβάτι της μίας βραδιάς, έχει γίνει πλέον της μόδας και η φράση «one night stand» είναι πλέον γνωστή.

​Πολλοί άνθρωποι πλέον αρέσκονται στην ερωτική επαφή, που είναι απλά και μόνο για ένα βράδυ, πολύ απλά γιατί δεν νιώθουν ότι είναι έτοιμοι για μία ουσιαστική δέσμευση ή γιατί τους εξιτάρει το γεγονός να ερωτοτροπήσουν με ένα νέο άτομο, χωρίς να δώσουν καμία απολύτως συνέχεια στην μεταξύ τους επαφή!

Κάνοντας μία νέα γνωριμία λοιπόν, μπορεί να αναρωτιέσαι ποιες μπορεί να είναι οι προθέσεις του ατόμου που έχεις απέναντί σου, μπορεί να σου περνά από το μυαλό ότι αυτό που μπορεί να θέλει είναι απλά μόνο το σεξ για μία βραδιά.

ΚΡΙΟΣ

Φτάνοντας στο κρεβάτι με έναν Κριό, δεν θα ξέρεις ποτέ αν πρόκειται για σεξ της μιας βραδιάς ή αν θα υπάρχει συνέχεια μεταξύ σας, για τον απλούστατο λόγο πως ούτε ο ίδιος γνωρίζει. Ένας Κριός δεν σχεδιάζει ποτέ τις κινήσεις του, ζει την στιγμή χωρίς να σκέφτεται το αύριο. Είναι από τα ζώδια που θα του τύχει αρκετές φορές στη ζωή του να κάνει σεξ για μία βραδιά και αυτό θα συμβεί είτε γιατί διανύει περίοδο που θέλει την ελευθερία του, είτε γιατί δεν του λέει κάτι ερωτικά το άτομο με το οποίο βρέθηκε στο κρεβάτι! Κατά γενική ομολογία, έναν Κριό πρέπει να τον «ψήσεις» αρκετά πριν ενδώσεις, ώστε να τον έχεις κάνει να «τσιμπηθεί» για τα καλά μαζί σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν του λέει κάτι το σεξ της μιας βραδιάς, ο Ταύρος επιδιώκει να έχει κάτι πιο σταθερό στη ζωή του! Για να νιώσει πληρότητα στην σεξουαλική του ζωή, θα πρέπει πρώτα να έχει εξοικειωθεί με το άτομο που έχει δίπλα του! Σίγουρα έχει τύχει σε έναν Ταύρο, κάποια στιγμή της ζωής του να κάνει one night stand και πολύ πιθανό να του ξανατύχει, δεν θα είναι όμως η πρόθεσή του όμως αυτή. Ένας Ταύρος μπορεί να ξεκινήσει μία γνωριμία, να φτάσει στο κρεβάτι με έναν άνθρωπο και να διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει χημεία, ότι δεν υπάρχει ερωτισμός και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μειώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον και να μην θέλει να συνεχίσει αυτή την ερωτική ιστορία. Αυτός λοιπόν είναι ο ένας και ο μοναδικός λόγος που ένας Ταύρος θα κάνει σεξ μόνο για μία βραδιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έρχεται πρώτος στη λίστα των εραστών για μία βραδιά, του αρέσει το ευκαιριακό σεξ, γιατί είναι από τους ανθρώπους που δεν του πολυαρέσουν οι δεσμεύσεις, αλλά λατρεύει και τις νέες εμπειρίες. Πολλές φορές θα του τύχει να βρεθεί στο κρεβάτι με έναν άνθρωπο χωρίς να το έχει πολυσκεφτεί, απλά θα έχει «κάτσει» έτσι η στιγμή, και στη συνέχεια να μην έχει κανένα ενδιαφέρον να το συνεχίσει. Άλλες πάλι φορές, θα επιδιώξει ο ίδιος να κάνει σεξ για μία βραδιά, γιατί αυτό που μπορεί μόνο να τον νοιάζει είναι η ερωτική επαφή και τίποτα περισσότερο… Γενικότερα, ένας Δίδυμος δεν έχει ταμπού και προκαταλήψεις και στα ερωτικά του είναι αρκετά άστατος αλλά και ανοιχτόμυαλος…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact