ΖΩΔΙΑ

One Night Stand: Τα ζώδια που λένε «ναι» και εκείνα που λένε «όχι»

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συλλέκτης ερωτικών εμπειριών θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ερωτικής ζωής ενός Τοξότη. Όσο εύκολα ενθουσιάζεται στον έρωτα, το ίδιο εύκολα του φεύγει και βαριέται, για το λόγο αυτό πολλές φορές θα καταλήξει στο κρεβάτι με ένα άτομο για την εμπειρία και μόνο και στην συνέχεια… θα ξεχάσει να τηλεφωνήσει ξανά! Ιδιαίτερα ο άνδρας Τοξότης είναι ο ερωτικός κυνηγός που θέλει να είναι καλός σκόρερ και να έχει στη λίστα του αρκετές ερωμένες, που έχουν περάσει από το κρεβάτι του! Λατρεύει την ελευθερία του, έτσι λοιπόν το σεξ της μίας βραδιάς είναι η εύκολη λύση γι’ αυτόν, μέχρι να την πατήσει και να καψουρευτεί… Τότε, μαζεύεται και σοβαρεύει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί οι απόψεις του να είναι αρκετά συντηρητικές, όμως ο Αιγόκερως υπερασπίζεται ακράδαντα ότι το σεξ είναι βιολογική ανάγκη, επομένως δεν μπορεί χωρίς αυτό… Περνά κάποιες περιόδους στη ζωή του, που το Α και το Ω για αυτόν είναι η επαγγελματική του αποκατάσταση ή μπορεί να ζει μία περίοδο που έχει απομυθοποιήσει τον έρωτα και τα συναισθήματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, ο Αιγόκερως θα επιδιώξει να κάνει σεξ για μία βραδιά, χωρίς όμως να σου αφήσει το περιθώριο να ελπίζεις για κάτι περισσότερο… Θα σου πει ευθέως τι θέλει από εσένα και θα σε αφήσει να κάνεις εσύ την τελική επιλογή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί ο Υδροχόος να έχει τον τίτλο του επιπόλαιου και του άστατου στα ερωτικά, όμως το σεξ δεν είναι τόσο πολύ το ζητούμενό του! Του αρέσει πολύ το ερωτικό παιχνίδι και θέλει να αισθάνεται ερωτευμένος, επομένως το σεξ μόνο για μία βραδιά δεν του λέει και πολλά πράγματα! Δεν θα το επιδιώξει λοιπόν να κάνει one night stand, αλλά σίγουρα θα του τύχει πολλές φορές στη ζωή του να γνωρίσει ένα άτομο που θα τον συναρπάσει, να βρεθεί μαζί του σεξουαλικά… και μετά να συνειδητοποιήσει ότι τελικά αυτό που θέλει από αυτό το πρόσωπο είναι μόνο την φιλία του!

ΙΧΘΕΙΣ

Η ερωτική ζωή ενός Ιχθύ είναι αρκετά μπερδεμένη, χαώδης θα λέγαμε… Γενικότερα, του αρέσει το ρομάντζο και ακολουθεί το συναίσθημα, όμως του τυχαίνει πολλές φορές αλλιώς να τα είχε στο μυαλό του και αλλιώς στην πορεία να εξελιχθούν τα πράγματα. Η φαντασία του Ιχθύ παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια και τα διλήμματα είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα της ερωτικής του ζωής. Για το λόγο αυτό λοιπόν, μπορεί να κάνει σεξ, που μετά από λίγο θα το μετανιώσει, γι’ αυτό και δεν θα δώσει συνέχεια…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact