ΚΟΣΜΟΣ

Ώρα για νέα δουλειά; Το 50% των Βρετανών μισεί τη δουλειά του!


Σχεδόν οι μισοί Βρετανοί επιθυμούν να αλλάξουν δουλειά… Οι νομικοί είναι οι λιγότερο ικανοποιημένοι από την εργασία τους

Εκτός από το να μην έχει κάποιος δουλειά, που σαφώς είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, ένα άλλο επίσης σοβαρό πρόβλημα είναι να κάνει ένα επάγγελμα που δεν του αρέσει, όχι μόνο για τον χαμηλό μισθό, αλλά επειδή δεν είναι αυτό που πραγματικά πάντα ήθελε να κάνει..

Έρευνα που έγινε στην Βρετανία για λογαριασμό της μικρής τραπεζικής εταιρείας Kalixa Pro, έδειξε ότι σχεδόν οι μισοί εργαζόμενοι στην χώρα, το 49%, μισούν την δουλειά τους, τόσο πολύ που σκέφτονται να αλλάξουν καριέρα!

Η έρευνα έγινε σε 2.000 εργαζόμενους και το ένα πέμπτο από αυτούς δήλωσες ότι θεωρεί πως η δουλειά του δεν έχει νόημα, το ένα τέταρτο δήλωσε ότι πιστεύει πως η αμοιβή του είναι χαμηλή και το 15% παραπονέθηκε ότι εργάζεται πολλές ώρες.

Το 70% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι θα ήθελε να δημιουργήσει την δική του δουλειά, με δημοφιλείς εργασίες για αυτοαπασχόληση τα καφέ, τα ξενοδοχεία και την συγγραφή μυθιστορημάτων!

Το ένα έβδομο των συμμετεχόντων στην μελέτη δήλωσε ότι κάνει μία εργασία που δεν το ενδιαφέρει καθόλου, ενώ οι νομικοί είναι η πιο δυσαρεστημένη από την εργασία της επαγγελματική ομάδα. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις στους δέκα δεν είναι ικανοποιημένοι από την εργασία τους, ενώ σε βαθμό χαμηλής ικανοποίησης ακολουθούν όσοι εργάζονται σε βιομηχανίες και σε επαγγέλματα φιλοξενίας.

Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact