ΕΛΛΑΔΑ

Π.Ασλανίδης για σφαγή στα Τέμπη: «Εξαφάνισαν τα παιδιά μας – Πήραμε αισιοδοξία από την Ευρώπη»

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 27χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στη σφαγή των Τεμπών, δήλωσε ότι «Δεν περιμένω τίποτα από τη Βουλή. Φάνηκε από την Εξεταστική τι θα ακολουθήσει».

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega ο κ. Ασλανίδης εξέφρασε την απογοήτευσή του για τους χειρισμούς της Πολιτείας στην τραγωδία των Τεμπών, υπογραμμίζοντας πως οι συγγενείς των θυμάτων έχουν αντλήσει αισιοδοξία μετά την παρουσία του ίδιου και της Μαρίας Καρυστιανού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Υπενθυμίζεται ότι η Μ. Καρυστιανού και ο Π. Ασλανίδης ζητούν με αίτημα που απέστειλαν στο προεδρείο της Βουλής την άρση της ασυλίας των πρώην υπουργών Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή και Χρήστου Σπίρτζη.

«Δεν περιμένω τίποτα από την Βουλή. Φάνηκε από την Εξεταστική τι θα ακολουθήσει. Είναι σε κοινή γραμμή όλο το κόμμα της ΝΔ. Θα γραφτούν στην μαύρη σελίδα της ιστορία του ελληνικού Κοινοβουλίου και είναι συνυπεύθυνοι για τη δολοφονία 57 ατόμων και όσων τραυματίστηκαν», δήλωσε ο κ. Ασλανίδης στο Live News.

Και συνέχισε: «Ο γιος μου είχε πάει να δει την κοπέλα του. Πίσω είναι το δωμάτιο του. Τον περιμένουν ακόμα εκεί οι παντόφλες του. Εξαφάνισαν τα παιδιά μας. Κλειστά φέρετρα και μετά από 8 μήνες τα ειδικά σκυλιά που εμείς επιβάλαμε, βρέθηκαν οστά από τέσσερα κοπέλες. Συνεχίζουν ακόμα την συγκάλυψη αλλά δεν πειράζει γιατί εμείς είμαστε δυνατοί».

«Πήραμε πολλή αισιοδοξία από την Ευρώπη. Επτά πλευρές του Κοινοβουλίου της Ευρώπης υπερψήφισαν το αίτημά μας και πλέον, αναλαμβάνει τη δικαιοσύνη για τα Τέμπη. Έκλαψε η πρόεδρος της Επιτροπής, λύγισε», σχολίασε ο κ. Ασλανίδης.

«Κάποιοι πήγαν να κομματικοποιήσουν αυτό που έγινε έξω από το Ευρωκοινοβούλιο. Θέλω να πω πως οι άνθρωποι που ήρθαν ήταν από όλες τις γύρω χώρες που ένιωσαν πως τα παιδιά μας ήταν δικά τους. Ήταν σύσσωμη η αντιπολίτευση στην Ευρώπη. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι μόνη της», κατέληξε ο πατέρας του αδικοχαμένου Δημήτρη Ασλανίδη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact